Haberler

Terörle Mücadele Eylem Planı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Terörle Mücadele Eylem Planı" ile ilgili devletin ve güvenlik güçlerinin kahramanca mücadelesini bölgede yeni yatırıma başlayacak girişimcilerin tamamlayacağını bildirdi.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı İbrahim Çağlar, "Terörle Mücadele Eylem Planı" ile ilgili devletin ve güvenlik güçlerinin kahramanca mücadelesini bölgede yeni yatırıma başlayacak girişimcilerin tamamlayacağını bildirdi.

İTO'dan yapılan açıklamaya göre Çağlar, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından Mardin'de açıklanan 10 maddelik, "Terörle Mücadele Eylem Planı" ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İTO'nun 400 bine yakın üyesi içinde Doğu ve Güneydoğu illerinden birçok girişimcinin bulunduğunu, bunların bölgede yatırımları ve geniş bir dağıtım ağları olduğunu aktaran Çağlar, "Devletimizin şefkat eli bir kez daha bölgenin üreten, istihdam oluşturan kesimine uzanmaktadır" ifadelerini kullandı.

Çağlar, Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı paketin sosyal ve ekonomik yönleriyle önemli bir imkan getirdiğini vurgulayarak, bölge topyekün kalkınana kadar bu tedbirlerin devam edeceğine inandıklarına dikkati çekti.

Devletin ve güvenlik güçlerinin kahramanca mücadelesini bölgede yeni yatırıma başlayacak girişimcilerin tamamlayacağını ifade eden Çağlar, "Biz hep en önemli barış dilinin ticaret olduğuna inandık. Ülkemizi bölmek isteyenlere en güzel cevabı girişimcimizin barış dili verecek. İTO olarak bölge illerimizin yaralarının sarılması ve kalkınma hamlesi başlatılması için çalışmalarımızı daha büyük bir şevkle sürdüreceğiz. Devletimizin ortaya koyduğu çözüm yollarını tüm olanaklarıyla desteklemeye devam edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ahmet Davutoğlu İbrahim Çağlar Mardin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title