Haberler

Terörle Mücadele Eden Polis Abilerine Elleriyle Hazırladıkları Yiyecekleri Gönderdiler

Sakarya’da yiyecek ve içecek bölümü lise öğrencileri, Şırnak’ta terörle mücadele eden polis abilerine elleriyle hazırladıkları yiyecekleri gönderdiler.

Sakarya'da yiyecek ve içecek bölümü lise öğrencileri, Şırnak'ta terörle mücadele eden polis abilerine elleriyle hazırladıkları yiyecekleri gönderdiler.

Son zamanlarda terörle mücadelede sıkça adı duyulan Şırnak ili İdil ilçesinde görev yapan emniyet personeline destek olmak amacıyla Karasu Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri anlamlı bir girişimde bulundular. Okulun yiyecek ve içecek bölümü öğrencileri, zor şartlarda görev yapan polis memurları için kendi elleriyle yiyecekler hazırladılar.

KURU PASTA, SARMA, TATLI

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalık'ın onayının ardından Okul Müdürü Ahmet Bayrak öncülüğünde, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Fatih Aydın, Hüseyin Kaya ve 12. Sınıf öğrencileri hazırladıkları birbirinden farklı kuru pasta, sarma ve tatlı çeşitlerini polis amcalarına gönderdiler.

Karasu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çalık; "Şırnak İdil ilçesinde görev yapan Emniyet Personeline, Karadeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek ve İçecek Bölümü Öğrencilerince yapılan yiyecekleri gönderiyoruz. Talebimize gönülden destek veren okul idaresi, öğretmen ve özellikle sevgilerini katarak yiyecek hazırlama duyarlılığında bulunan öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Sakarya Karasu Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title