Haberler

Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Destek Kampanyası"

Polis Eşleri Kaynaşma ve Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Elazığ Şubesi tarafından, "Terörle Mücadele Eden Kahramanlara Destek Kampanyası"? başlatıldı.

PEKAY'dan yapılan açıklamada, zorlu koşullarda görev yapan emniyet teşkilatının moral ve motivasyonunu arttırarak yalnız olmadıklarının hissettirilmesi amacıyla düzenlenen kampanyaya, Elazığ Valiliği ile İl Emniyet Müdürlüğü personelinin eş ve çocuklarının hazırladıkları gıda, giyim ve yaşam malzemesinin yanı sıra, kahramanların mevsim şartlarına direnebilmesi için termal içlik, çorap gibi soğuğu kesebilecek malzemeler gönderildi.

Kampanyaya, Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu'nun eşi Sevcan Zorluoğlu ile Vali Yardımcılarının eşleri de destek verdi.

Zorluoğlu, emniyetin ve jandarmanın vermiş olduğu büyük mücadelede onların yanında olduklarını göstermek ve onlara destek olmak amacıyla emniyet personeliyle beraber erzak hazırlandığını ifade etti.

İl Emniyet Müdürünün eşi ve emniyet teşkilatında bulunan bütün memurların eşlerinin kampanyaya yardımcı olduklarını belirten Zorluoğlu, "Emniyet güçlerimiz bizim canımız, ciğerimiz. Bizim için Doğu ve Güneydoğu'da canlarını hiçe sayarak çalışıyorlar. Onların yüzünde güzel bir gülümseme, gözlerinde bir mutluluk görebilmek amacıyla yapmış olduğumuz kampanyaya herkesi davet ediyorum. Hepsine selamlarımızı, sevgilerimizi gönderiyoruz. Hepsini Allah'a emanet ediyoruz. Allah onları korusun, devletimize milletimize zeval vermesin" ifadelerini kullandı.

Kampanyada, Vali Yardımcılarının eşleri, PEKAY Elazığ Şube Başkanı Muradiye İşlek ve PEKAY Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Elazığ Valiliği Murat Zorluoğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title