Haberler

Teröristlerin Korkulu Rüyası "Boralar" Sahaya İniyor

Güncelleme:

Son dönemlerde artan terör olaylarına karşın çalışmalarına hız veren "Boralar", gerçeği aratmayan tatbikatlarla sahaya inecekleri günü bekliyorlar.

Türkiye genelinde pek çok terör operasyonunda başarıyla görev alan, teröristlerin korkulu rüyası "Boralar", zorlu görevlere gerçeği aratmayan tatbikatlarla hazırlanıyor.

GERÇEĞİ ARATMAYAN TATBİKATLAR

Tokat Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığına bağlı subay, astsubay, uzman jandarma çavuş ve uzman onbaşılardan oluşan "Boralar" timi, gerçeği aratmayan tatbikatlarla her an göreve hazır bekliyor. Pusu ve pusudan kurtulma eğitimlerinde de üstün başarı gösteren komandolar, ayrıca spor ve atışlardaki performanslarıyla da dikkat çekiyor.

İlgili Haberler

TİTİZLİK İÇİNDE ÇALIŞTILAR

AA muhabiri, Tokat Jandarma Özel Harekat Tabur Komutanlığına bağlı "Boralar" timinin tatbikatlarını görüntüledi. Senaryo gereği, Tokat Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından yapılan istihbarat çalışmalarında, Öküzyatağı Tepesi ile Sivri Tepe arasındaki mağarada 4 terörist olduğu ve bir binada teröristlerce bir kişinin rehine alındığı bilgisine ulaşılan komandolar, teröristleri etkisiz hale getirmek ve rehineyi kurtarmak için titizlikle hazırlandı.

MAĞARADAKİ TERÖRİSTLER ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Teröristlerin bulunduğu belirtilen mağaraya gelerek gerekli tedbirleri alan "Boralar", mağaradaki teröristlere yaptıkları teslim ol çağrısı sonucu, 2 teröristi silahlarıyla ele geçirdi.

Mağarada kalan ve teslim olmayan teröristler için timdeki komandolar tarafından mağaraya gaz bombası atıldı. Düzenlenen operasyonda 2 terörist ölü ele geçirildi.

REHİNE KURTARILDI

Boralar ayrıca bir binada 2 terörist tarafından rehin alınan bir vatandaşı da tatbikat gereği kurtardı. Binayı çember altına alan, güvenlik tedbirlerini de gözardı etmeyen komandolar, binanın içine girerek teröristleri etkisiz hale getirmeyi ve rehineyi kurtarmayı başardı.

Pusu ve pusudan kurtarılma eğitimlerinde de üstün başarılar gösteren komandolar, spor ve atışlardaki performanslarıyla da dikkat çekti.


Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (258)

adalet:

ÇOK BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜR. terörist ve teröre desdek verenlerin tüm malvarlıkları kamuya aktarılacak ve sınırdışı edilip vatandaşlıktan çıkarılacak kamulaşan mallarda şehit ailerine eşit olarak pay edilecek sadece bu kanun pkk nın tarihe gömülmesini sağlar amma pkk yı bitirmek istemiyor siyasiler varmısınız türk milleti bu kanunun çıkması için imza kampanyasına

97
110
yanıtYanıtla
adalet:

MAL CANIN YONGASIDIR GERÇEKTEN TERÖRÜN BİTİRİLMESİ İSTENİRSE ÇOK BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜR. terörist ve teröre desdek verenlerin tüm malvarlıkları kamuya aktarılacak ve sınırdışı edilip vatandaşlıktan çıkarılacak kamulaşan mallarda şehit ailerine eşit olarak pay edilecek sadece bu kanun pkk nın tarihe gömülmesini sağlar amma pkk yı bitirmek istemiyor siyasiler varmısınız türk milleti bu kanunun çıkması için imza kampanyasına

135
17
yanıtYanıtla
GELECEK BİZİZ.... BİZ GELECEĞİZ.......:

YENİ BAŞBUĞLAR :::::: OĞUZHANLAR, METEHANLAR, ATİLLALAR, CENGİZHANLAR, KÜRŞATLAR, ÇAĞATAYLAR, TEOMANLAR, SULTAN ALPARSLANLAR, KILICARSLANLAR, SELAHADDİN EYYÜBİLER, ERTUĞRULLAR, FATİH SULTAN MEHMETLER , SULTAN YAVUZLAR, KANUNİLER, TİMURLAR, BABÜR ŞAHLAR, CİHAN ŞAHLAR, ŞAH İSMAİLLER, ATATÜRKLER, ERBAKANLAR, TÜRKEŞLER, MUHSİN REİSLER, BOZKURTLAR GELİYOR. . . EMPERYALİZM YIKILACAK. PUTLAR KIRILACAK. . . HAİN PKK VE DİĞER DÜŞMANLARIN OCAĞI VİRAN OLACAK. . . TÜRKİYE BÜYÜYÜP BÜYÜK TÜRKİSTAN TURAN OLACAK. .

105
29
yanıtYanıtla
MEHMET:

PKK DENEN ÖRGÜT NORMAL ASKERDENDE KORKAR ETEKLİ KAÇTIKLARI BİRÇOK GÖRÜNTÜSÜ VAR. PKKNIN YARISI AMERİKALI YÜZDE 40 I ERMENİ YÜZDE 10 KADAR KÜRTTEN OLUŞUR

83
43
yanıtYanıtla
dara:

Filmin Yapımı Kime Ait ? . . Adeta bir Kemal Sunal Filmi İzledim Hissine kapıldım . . GÜLÜNÇ !

28
94
yanıtYanıtla
F16:

Korkak terrorister etek giyib kaçan yaratiklar kaçmayin kahpeler kaçmayinda kafanisa sikalim korkaklar. Dünya böyle kaçan terrorist görmedi

87
31
yanıtYanıtla
Selim:

400 tane islam devleti mucahidi kobaninin .ına koydular. Ortalık ceset tarlasına dönüşmüş. Üstelik ne uçak ne füze vardı ellerinde. Ellerinde basit otomatik silah ve birkaç bomba....ve en önemlisi ALLAHU EKBER nidaları.

97
16
yanıtYanıtla
ONUR:

BUNLARDA FASA FISO ALAYI FISSS

30
74
yanıtYanıtla
CCC:

Helal size gerçek ülkücüler

62
32
yanıtYanıtla
Trabzon:

Bunelannnnnnn horomussss hortomus lannnnn Ben böyle yataga giriyom sizi gören pkkci gülmekten ölür hahahaha kendimi tutamiyorum hahaha kibar feyzo

39
55
yanıtYanıtla
Tüm 258 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title