Haberler

PKK'dan Kurtulan Ak Parti İspir İlçe Başkanı Erzurum'da karşılandı

Güncelleme:

Üç gün önce PKK'lıların kaçırdığı ve örgütün elinden kurtulan AK Parti İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya, teröristlerin çaresizlik içerisinde olduklarını söyledi.

3 gün önce Erzurum'dan Şanlıurfa'ya giderken, Diyarbakır'ın Lice ilçesi ile Bingöl'ün Genç ilçesi arasında bir noktada otomobili durdurularak terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılan İspir İlçe Başkanı Çetinkaya, Erzurum Havalimanı'nda gece saatlerinde AK Parti Erzurum İl teşkilatı ve ailesi tarafından karşılandı.

"TERÖRİSTLER BİTME NOKTASINDA"

2 gün teröristler tarafından alıkonulan İspir İlçe Başkanı Salih Zeki Çetinkaya'da, kurtulmanın mutluluğunu ve sevincini yaşadığını ifade ederek, alıkonulduğu sürede teröristlerin bitme noktasına geldiklerini gözlemlediğini belirtti.

"PİŞMANLIK VE ÇARESİZLİK İÇİNDELER"

Çetinkaya, "Devletimize, milletimize rabbim zeval vermesin. Terör örgütünün orada yanımda olan kişiyle birkaç kelam edip sürekli konuşmaya çalıştığım kişiyle bi çaresizlik içerisinde, pişmanlık içerisinde olduklarını, çok ne yaptıklarını bilmeyen bir yapı içerisinde olduklarını canlı canlı gördüm. Rabbime sonsuz hamt ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Çetinkaya AK Parti İspir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (30)

zaza:

mal sen kaç trilyon para verdinde seni bıraktılar sen kalktın dedin onlar uyudu bende kaçtım. eğer öyle neden ellerindeki askerler kaçamıyor? adamlara rüşvet vermişsin bir yalanla ben kaçtım oyunu yapıyorsun. gerilla yatarken muhakki diğeride nöbet tutar bu yalanı ançak türkler yer

30
11
yanıtYanıtla
bztt:

bana sanki propaganda yapıyor gibime geldii

23
3
yanıtYanıtla
XXX:

ONLAR BİR ''''YILAN'''' AKP LİLER AYRI BİR YALAN !!! DOĞRUYU SÖYLÜYORSAN SEVİNDİRDİN BENİ AMA ALAYINIZ YALANCI NASIL İNANAYIM SANA . . . BİRİ DİĞERİNİN LACİVERTİ FARK GÖREMİYORUM İKİ TARAFTA VATANIMA ZARAR VERİYOR

17
3
yanıtYanıtla
vatandaş:

beni serbest biraktılar de korkma

11
7
yanıtYanıtla
AMED Mobil-IOS:

Şov yapma kurtulmuşsun dua et...

10
7
yanıtYanıtla
Bomba yerleşirken izleyenler para kuyruğ:

Davutoğlunun dünkü diyarbakır milinginde bayrak varmıydı, , ama türklirasını almak için binlerce kez haykıracaklar şimdi, , lanet. Ediyorum, haram olsun sofralarına kan olsun o paralar helimiz değildir, kanunalrı kendi lehlerine çevirrek ülkem insanını soyup pkk taraftarlarına aktarıyorlar bu suçtur, bu yasalara hukuka, Allahın adaletine aylırıdır, siz zamanında o şeytanları beslediniz, evinizin önüne çukur bomba yerleşdirilir ken ihbar etmediniz asker polis şehir olurken izleyip alkışladınız,

3
13
yanıtYanıtla
Poyraz Mobil-IOS:

Haha bizde insandık

10
3
yanıtYanıtla
....:

kürt maymunu

yanıt4
yanıt3
Mehmet:

bu kafa ile daha çok abdest aldırırlar size

8
4
yanıtYanıtla
türkMobil-ANDROID:

sende onlardansin ondan saldilar değilmi

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title