Haberler

Teröristlerin Cenazesini Yakmak İsteyen Öfkeli Grup Polisle Çatıştı

Güncelleme:

Adana'da yolu kesen öfkeli grup, şehirden çıkarılan terörist cenazelerini alıp yakacaklarını söyledi. Kalabalığı polis gaz sıkarak ve havaya ateş açarak dağıttı.

Adana'da Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenledikleri silahlı saldırıda 2 polisi şehit eden ve ölü ele geçirilen teröristlerin cenazelerini, alıp yakmak istediklerini söyleyen gruba polis müdahale etti.

CENAZELERİ ZIRHLI POLİS ARAÇLARIYLA ALINDI

Pozantı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne düzenledikleri silahlı saldırıda 2 polisi şehit eden ve çıkan çatışmada öldürülen 2 PKK'lının cenazeleri, Pozantı Devlet Hastanesi'nden zırhlı polis araçlarıyla alındı.

ÖFKELİ GRUP LASTİK YAKARAK YOLU KAPATTI

Ancak gün boyu terör örgütüne tepki gösteren öfkeli grup, terörist cenazelerinin Pozantı'dan çıkışına izin vermeyeceklerini söyleyip yolu lastik yakarak kapattı.

POLİS GRUBU GAZ VE ATEŞ AÇARAK DAĞITTI

Terörist cenazelerini alıp yakacaklarını söyleyen kalabalığı dağıtmak için polis kalabalığı gaz sıkarak ve havaya ateş açarak dağıttı.

HASTANE YOLUNU KAPATIP, TOMRUKLARI ATEŞE VERDİ

Dağılan gruptakiler bu kez Pozantı Devlet Hastanesi yolunu kapattıkları tomrukları ateşe verdi. Polis, TOMA'larla su sıkarak ateşe verilen tomrukları söndürüp, yolu açmaya çalıştı. İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan bölgeye sevk edilen askerler de polise destek verdi.

KAYMAKAM KALABALIĞI SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Pozantı Kaymakamı Bilal Özkan da olay yerine gelerek kalabalıktakileri sakinleştirmeye çalıştı. Yolun araç trafiğine kapanması nedeniyle uzun kuyruklar oluştu.

POLİS VE JANDARMANIN DESTEĞİYLE YOL AÇILDI

Saat 17.00 sıralarında polis ve jandarmanın desteğiyle yol açıldı. Teröristlerin cenazesi ise Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülmek üzere yola çıkartılabildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pozantı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
title