Haberler

Şırnak'ta Teröristler Taciz Ateşinde Bulundu

Güncelleme:

Bölücü terör örgütü mensubu teröristler, Şırnak'ta, 48. Hudut Tugay Komutanlığı bünyesindeki iki ayrı üs bölgesi ile yolda kar açma çalışması yapan askeri ekibe taciz ateşinde bulundu.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi.

Buna göre; bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, Şırnak'ta, Şenoba- Uludere Düğündağı Üs Bölgesi ile Berkur Tepe Üs Bölgesi arasında bulunan yolda kar açma çalışması yapan, 48. Hudut Tugay Komutanlığı Ana Üs Bölgesinden görevlendirilen bir Loder ile emniyetini sağlayan bir taktik tekerlekli zırhlı kobra aracındaki unsura, hududun 800 metre güneyinden Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı. Açılan taciz ateşine, anında karşılık verildi. Bunun ardından taciz ateşleri kesildi.

Öte yandan bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist, 48. Hudut Tugay Komutanlığı Beyaz Tepe Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 1872 rakımlı tepe bölgesinden Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açtı. Taciz ateşi, anında karşılık verilmesi üzerine durdu.

Diğer taraftan bölücü terör örgütü mensubu bir grup terörist tarafından, 48. Hudut Tugay Komutanlığı Düğündağı Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 2247 Rakımlı Tepe bölgesinden, Beyaz Tepe Üs Bölgesine hududun 1000 metre güneyinden 1872 Rakımlı Tepe bölgesinden Doçka uçaksavar silahı ile taciz ateşi açıldı. Yapılan silahlı saldırıya, anında karşılık verildi. Yapılan karşı ateşleri müteakip, taciz ateşleri sona erdi.

Bölücü terör örgütü mensubu bir terörist ise Şırnak'ın Uludere ilçesinde, bir Kaleşnikof piyade tüfeği ve bu silaha ait bir dolu şarjör ile birlikte teslim oldu. Konuya ilişkin adli tahkikat başlatıldı.

Öte yandan DEAŞ mensubu bir terörist, Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, bir Kaleşnikof piyade tüfeği, bu silaha ait yedi şarjör ve 180 fişeği ile birlikte teslim oldu. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Uludere Şenoba Şırnak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title