Haberler

Teröristler 5 Yıldızlı Otele Saldırdı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde teröristlerce çatı katında keskin nişancı polislerin görev yaptığı 5 yıldızlı lüks bir otele roketatarlı saldırı yapıldı. Saldırıda, ölen ya da yaralanan olmadı.

Sokağa çıkma yasağının 56'ncı gününde devam ettiği Diyarbakır'ın merkez Sur ilçesi Gazi Caddesi'nde çatı katında keskin nişancı özel harekat polislerinin görev yaptığı 5 yıldızlı bir otele teröristler tarafından roketatarlı saldırı düzenlendi.

Saldırıda, roket mermisi otelin 4'üncü katına isabet ederken, otelin bölgedeki yasak nedeniyle boş olması olası bir faciayı önledi.

Saldırının ardından otelde yangın da çıkarken, bölgeden dumanlar yükseldi. İlçede, çatışmalar sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (18)

VANLI:

ey kürtler siz daha pkk ya destek vermeye devam edin. eğer asker polis ordan çekilirse pkk ananızdan emdiğiniz sütü burnunuzdan getirir. bu bilesiniz. pkk markisk lenist bir örgüt, camiye saldıran kutsal kitabımız kuranı kerimi yakan, namazla dalga gecen bir örgüt kürtlerin temsilcisi olamaz.

22
12
yanıtYanıtla
Mustafa:

Allah pekekalı kafirlerin belasını versin

19
7
yanıtYanıtla
Merhaba ben Mobil-ANDROID:

Karargâh olarak kullanırsanız. rokette atar parmakta

7
14
yanıtYanıtla
MERT:

PARMAĞIN İSOTLUSUNU SURDA, CİZREDE, SİZİN KEKOLAR YİYOR. SİZ ANCA KÜRT VATANDAŞIN MALINA MÜLKÜNE ROKET ATIN.

yanıt13
yanıt1
aynen:

türk arkadaşa cevap ben de kürdüm pkk binlerce lanet olsun pkk kimseye hayrı olmaz allah pkk devlet kurmayı nasip etmesin türkiye lazı cerkezi arvutu göcmeni vatanını bayrağını seven herkesin devleti hain pkk lanet olsun pkk devlet kursa kürt halkının coğunu öldürür şuan dahi öldürmüyormu pkk asker polis öldürdüğün de kürt polis kürt asker yokmu pkk kendisi gibi olamayan herkesi öldürür pkk kafir ülkelerin uşağı allah devletimizi birliğimizi kardeşliğimizi daim etsin

19
2
yanıtYanıtla
TuğranMobil-IOS:

Kimyasal silah şart bu kafir teröre

14
5
yanıtYanıtla
KayıMobil-ANDROID:

bir nasıl olsa hiç birinin parmakları klavye tutmayacak. NEMUTLU TÜRK ÜM DİYENE

9
6
yanıtYanıtla
ALLAHİN ASLANI:

Otele değil oteli karargah olarak kullanan polise saldırmış

4
9
yanıtYanıtla
gejolar:

Saldırı otelı kargah olarak kulanan polis askere yaptılar. .

5
6
yanıtYanıtla
SiirtliMobil-IOS:

Bu hendek kazanlar inşallah o hemdeklerde boğulurlar ,kurtuluruz bu pisliklerden.bunlar kürt değil,ermeni döneklerdir herkes bilsin

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title