Haberler

Karakoçan Jandarma Komutanlığına Roketle Saldırı

Güncelleme:

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, jandarma komutanlığına PKK'lılar tarafından roketle saldırı düzenlenmesinin ardından çatışma çıktı. Çatışma sırasında teröristler kaçtı.

Elazığ'ın Karakoçan ilçesinde, jandarma komutanlığına PKK'lı teröristler tarafından roketle saldırı düzenlenmesinin ardından çatışma çıktığı bildirildi.

SALDIRIYA ANINDA KARŞILIK VERİLDİ

Edinilen bilgiye göre, gece saat 01.00 sıralarında Karakoçan İl Jandarma Komutanlığı'na teröristler tarafından roketli saldırı düzenlendi. Saldırıya askerin anında karşılık vermesiyle çatışma çıktı. Çatışma sırasında teröristler Karapınar köyüne kaçtı. Teröristlerin kaçtığı noktaya sevk edilen Jandarma Özel Harekât Timleri ile PKK'lılar arasında çatışmanın sürdüğü öğrenildi. Çatışma sesleri ilçe merkezinden duyuldu.

GSM BAZ İSTASYONLARINA BOMBALI SALDIRI

Bingöl'de, dün gece PKK terör örgütü mensuplarınca GSM baz istasyonlarına yönelik bombalı saldırının ardından güvenlik güçleri tarafından bölgede başlatılan operasyonlar sabahın erken saatlerinde de devam etti. Operasyon kapsamında güvenlik kuvvetleri ile teröristler arasında çatışma çıktı.

PKK mensupları dün gece saat 00.40 sularında Bahçelievler Mahallesi mevkiindeki seyir tepesindeki GSM verici istasyonlarına yönelik bombalı saldırıda bulundu. Bombalı saldırının ardından seyir terasından uzun namlulu silah sesleri yankılanırken, güvenlik güçleri geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı.

SICAK TEMAS SAĞLANDI

Bombalı saldırıyı gerçekleştirenlere yönelik operasyonu sürdüren güvenlik güçleri, sabah saatlerinde bir grup PKK'lıyla sıcak temasa girdi. Mirzan Mahallesi kırsalında güvenlik güçleri ve PKK'lılar arasındaki sıcak temasta ölü ya da yaralı olmadığı belirtilirken operasyonun devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karakoçan Karapınar Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (3)

SEDAT:

İTLER AMACINIZ SADECE TÜRKİYEYİ KARIŞTIRMAK NE SEN NE DE HDP KÜRDÜN TEMSİLCİSİDİR BUNLAR ANCAK ERMENİLER AMERİKALILAR VE İSRAİLLERİN TEMSİLCİLERİDİR. İRAN DESTEKLİ BİR PKK

10
3
yanıtYanıtla
Yetti Gari:

Bir seferde kaçmayın be .

8
3
yanıtYanıtla
Cehalet En Büyük Düşmandır:

Ey halk düşmanı teröristler, kaçarak bir yere varamazsınız. Mutlaka enseleneceksiniz. Bu devlete sizin nefesiniz, paranız, silahınız, emperyalistlerden aldığınız yardımlar, hiç bir gücünüz yetmez. Aç kalacağız ama sizi bu ülkede barındırmayacağız.

7
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title