Haberler

Patnos'da Teröristler, 7 Aracı Ateşe Verdi

Güncelleme:

Ağrı'da bir petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına saldıran teröristler, 7 iş makinesini ateşe verdi. İş yerine milyonluk zarar verdi.

Ağrı'nın Patnos ilçesindeki bir petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına saldıran teröristler, 7 iş makinesini ateşe verdi. İşçileri bir süre rehin tutan teröristler, iş yerine de milyonluk zarar verdi.

GECE SALDIRDILAR

Alınan bilgiye göre, ilçenin Dedeli beldesinde bulunan ve Dedeli Belediye Başkanı Veysi Durak'ın ağabeyine ait olduğu öğrenilen petrol istasyonu ile hazır beton fabrikasına terör örgütü mensuplarınca gece saatlerinde saldırı düzenlendi.

7 ARACI YAKTILAR

Her iki iş yerindeki işçileri bir süre alıkoyan teröristler, petrol istasyonunun idari kısmına molotofkokteyli attı. Daha sonra petrolün yan tarafındaki hazır beton fabrikasına ait 2 beton pompası ve 5 beton mikserini benzin dökerek ateşe veren teröristler, olay yerinden kaçtı.

OPERASYON BAŞLADI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine giden itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen iş makineleri, kullanılamaz hale geldi. Dedeli Belediye Başkanı Durak, yaptığı açıklamada, teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda herhangi bir can kaybının yaşanmamış olmasının tek tesellileri olduğunu söyledi. Güvenlik güçleri, teröristlerin yakalanması için bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Babacan Durak Patnos Dedeli Ağrı Sıkıcı Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (94)

Bambam:

Kars,Ağrıda ohal şart.

62
15
yanıtYanıtla
vanlı laz:

Pkkyı destekleyen ne kadar hain varsa vatandaşliktan çıkarılıp sınırdışı edilerek mallarına el konulmalı

60
13
yanıtYanıtla
TERAZİ:

Bu teröristler şimdi vanda yaşayan bir aile var o aileye saldırılar başkasının ağzıyla yazmayın insanları zorda birakmayın

yanıt1
yanıt1
x:

kim bilir kaç kürt işçimiz işsiz kaldı. . . şrfsiz pkklılar

40
15
yanıtYanıtla
DOGRUYOLDAYIM:

Terör elebaşısını muhatap alan bir devlet yönetimi

45
9
yanıtYanıtla
Halil:

Tayyipde para cok zorun yok kendi parasini bu ülkeye harcar o parayida nerden kazandiysa

27
23
yanıtYanıtla
ONCE VATAN SONRA CAN... ANLAYANA:

ANANI SATMIS OLMASIN?

yanıt4
yanıt3
Alparslan:

Fabrikada iş bulunca PKKya katılmak zorunda kalmıyor Kürt vatandaşım o yüzden yakıyorlar..!!

29
20
yanıtYanıtla
KAYSERİLİ:

ÇOK GEÇ OLMADAN HEMEN ŞİMDİ MHP

33
12
yanıtYanıtla
55:

AYNEN AKP BENİM İÇİN BİTMİŞTİR . DOĞUYU RESMEN YAMYAMLARA BIRAKMIŞ AKP . ARTIK MHP DEN BAŞKASINA OY VERMEM . BU KONUDA ARKADAŞLARIMIDA İKNA EDECEĞİM .

yanıt3
yanıt2
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title