Haberler

Terörist Cenazesinde HDP'li Milletvekiline Tepki

Güncelleme:

Adıyaman'da çıkan çatışmada ölü ele geçirilen teröristin cenaze törenine gelen HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım'a, cenaze yakınları tepki gösterdi.

Adıyaman'da çıkan çatışmada 2 teröristler, ölü ele geçirildi, teröristin cenazesinde PKK'lının ailesi tarafından HDP'lilere tepki gösterdi.

DİYARBAKIR VE KAHTA NÜFUSUNA KAYITLILAR

Edinilen bilgiye göre, dün Adıyaman Koçali Karakolu'na bağlı Bağtepe-Kozan bölgesinde jandarma ekipleri tespit ettikleri terörist gruba operasyon düzenledi. Gece saat 02.00 sıralarında teröristlerle sıcak temasa giren jandarma ekipleri, 6 kişi oldukları tespit edilen teröristleri yaylım ateşine tuttu. Teröristlerle jandarma ekipleri arasında sarp kayalık ve ormanlık bölgede yaşanan çatışmada 2 terörist ölü olarak ele geçirildi. Ölü olarak ele geçirilen teröristlerin Diyarbakır nüfusuna kayıtlı Sinan Donat ile Kahta İlçe Nüfusuna kayıtlı İbrahim Demir olduğu öğrenildi.

MİLLETVEKİLİNE TEPKİ

2 teröristin cenazesi gece geç saatlerde Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Teröristlerin cenazesi hastane morgunda yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Otopsisi tamamlanan Adıyaman'ın Kahta İlçe Nüfusuna kayıtlı İbrahim Demir'in cenazesi yakınları tarafından alınarak Kahta ilçesine bağlı Çıralık köyüne getirildi. Cenaze, köy mezarlığına getirildiği esnada cenazeye katılmak isteyen HDP Adıyaman Milletvekili Behçet Yıldırım ve beraberinde gelen HDP üyelerine teröristin yakınları tarafından tepki gösterildi. Teröristin yakınları mezarlıkta bulunanlar tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.

Öte yandan, evlerine Türk bayrağı asmaya çalışan terörist İbrahim Demir'in ailesine PKK yandaşlarının engel olduğu iddia edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Behçet Yıldırım Diyarbakır Adıyaman Kahta Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (405)

MEHMET:

Pkk Türkten daha cok Kürdün düşmanıdır. En büyük kötülüğü Pkk Kürde yapıyor ama halen kürtler pkk peşinden gitmeyi sürdürüyor bazıları.

78
277
yanıtYanıtla
öylemi:

Peki neden kürtleri kobani ve şengalde savunmadınız

yanıt0
yanıt3
ÜNİVERSİTELİ ÜLKÜCÜLER:

TÜM SUÇ İÇİMİZDEKİ ŞER ÇETELERİNİN HDP Yİ CİCİ ÇOCUK GÖSTERİP KÜRTLERDEN BARIŞ VE MÜREFFEH YAŞAM İÇİN OYA ZORLAMASI VE İÇİMİZDEKİ SÖZDE ULUSALCI HAİNLERİN SIRF DEVİREMEDİKLERİ İSLAMİ YÖNETİM ( İSLAM DÜŞMANLIĞI ) GÖSTEREN RTE DÜŞMANLIĞI İÇİN TÜM HAİN GİRİŞİMLERDE BULUNUP HDP YE OY VERMESİDİR. MHP DE MUHALEFET YAPACAĞIM DİYE BU OYUNLARA ORTAK OLMUŞTUR. BU SEÇİMDE HEPİMİZ AKP DİYECEĞİZ İNŞALLAH

61
280
yanıtYanıtla
ali:

Ne güzel anlatmışsın kardeşim. Anlayana tabi.

yanıt21
yanıt10
CCC MHP CCC:

HA HA HAAA.....AKTROLLERE BAK....SİZE ANCAK KADİR İNANIIIIRR.....

yanıt22
yanıt74
vatandas:

Tayyip musluman ha, irak suriye haclilar ne zamn girdi kimin iktidarinda

yanıt1
yanıt4
Nejdet Aydeniz:

Biz ordaydik bosuna yalan haber yapmayin turk bayragida asmiyacaz kurduz turk degiliz ki asalim. Bayraga saygimiz var ama asmayiz kendimize yakisanini yapariz yalakalik sarlantalik bize gore degil. Turk nasil turkluguyle ovunuyorsa kurd halkida kendisiyle gerillasiyla o kadar onurludur. Bunu kafanizin bir yerine yerlestirin. Sozum fasistlere demokrat anlam verenlere degil, ibnelere cakallara korkaklara. OKADAR

23
170
yanıtYanıtla
agrili:

Seninde senin gerllaninda itogluit

yanıt43
yanıt5
yorum:

pkk silahını bırakıp sınır dışına çıkmayı kabul etseydi bunlar olmayacaktı. pkk nın bölge insanına zarardan başka getirisi yok.

112
6
yanıtYanıtla
diyordu:

kimse ben küdüm diyemiyordu. . . herkes kürt yok diyordu

yanıt0
yanıt0
Tüm 405 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title