Haberler

Teröre Tepki Yürüyüşü

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde "Teröre lanet, şehide saygı yürüyüşü" düzenlendi.

Çoğunluğu Kürt vatandaşların yaşadığı ilçede, ellerinde Türk bayraklarını taşıyan yaklaşık 2 bin kişi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünden Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüşe katılanlar, pazar günü ilçe merkezi yakınlarında düzenlenen ve 1 polisin şehit olduğu, 4'ünün de yaralandığı terör eylemine tepki gösterdi. Ellerindeki bayrakları sallayan gruptakiler, terör örgütleri Pkk, FETÖ ve DAEŞ aleyhine sloganlar attı.

Yürüyüşe katılan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, yaptığı konuşmada, Türkiye'yi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Özellikle gençlere seslendiğini belirten Fakıbaba, "Bu vatan hepimizin. Bu ülkede, Kürt'ü, Türk'ü, Çerkez'i, Arap'ı hep birlikte barış içinde yaşıyoruz. Türkiye'nin gelişmesini istemeyen güçler var. Bunlar bazen PKK'yı, bazen DAEŞ'i, bazen de FETÖ'yü kullanıyorlar" dedi.

Terör örgütü PKK'nın pazar günü ilçe merkezi yakınlarında polis aracına yönelik düzenlediği bombalı eylemde bir polisin şehit olduğunu, 4'ünün de yaralandığın hatırlatan Fakıbaba, terör örgütünün öldürmekle bir yere varamayacağını belirtti.

Kaymakamı Ahmet Yıldız de terör örgütlerinden korkmadıklarını, vatan için canlarını seve seve vermeye hazır olduklarını ifade etti.

Hainlere asla meydanı bırakmayacaklarını vurgulayan Yıldız, vatana, bayrağa sahip çıkmaya devam edeceklerini belirtti

Yürüyüşe, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek, Ceylanpınar Kaymakamı Ahmet Karatepe ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Viranşehir Şanlıurfa PKK Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı?
title