Haberler

Teröre Tepki İçin Köyü Türk Bayrağı ile Donattılar

Aksaray’ın Ortaköy İlçesi’ne bağlı Balcı Köyü’nde son günlerde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberlerine tepki için köy Türk bayrakları ile donatıldı.

Aksaray'ın Ortaköy İlçesi'ne bağlı Balcı Köyü'nde son günlerde yaşanan terör olayları ve gelen şehit haberlerine tepki için köy Türk bayrakları ile donatıldı.

Köy Muhtarı Yusuf Sevimli, bu vatan uğruna canları pahasına var olduklarını söyleyerek, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine baş sağlığı dileriz. Şehitler ölmez vatan bölünmez. Kimsenin de bu vatanı bölmeye gücü yetmez. Hepimizin bildiği gibi son 30 yıldır ülkemizde vatan için bayrak için binlerce şehit verdik. Tüm şehitlerimizi rahmet ve gazilerimizi de minnetle anıyoruz. Siyasi iktidar, bütün fedakarlıkları göze alarak başlatmış olduğu barış süreci içerisinde terör olayları durmuş gibi gözükse de hainler her an her fırsatta yeniden ülkemizde kaos ortamı yaratmak için fırsat kollamak ve fiili olarak pervasız ve kahpece bir şekilde terör olaylarını gerçekleştirmektedir. Göndere çektiğimiz şanlı bayrağımız için hepimiz bu uğurda birer şehit adayıyız" dedi. - AKSARAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aksaray Balcı Yerel Haberler

title