Haberler

Teröre Rağmen Sağlık Hizmetleri Aksamıyor - Mardin

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Behiye Akar ve Yeni doğmuş bebekten detaylar Behiye Akar ile röportaj Dr. Mustafa Melih Erkan ile röportaj Teröre rağmen sağlık hizmetleri aksamıyor PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağlık hizmetleri aksamadan veriliyor Operasyonun başladığı tarihten bu yana 18 bebeğin doğumunun gerçekleştirildiği Nusaybin Devlet Hastanesinin en son misafiri ise dünyaya gözlerini açan bir kız bebek oldu Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağlık hizmetleri aksamadan verilmeye devam ediyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Behiye Akar ve Yeni doğmuş bebekten detaylar

Behiye Akar ile röportaj

Dr. Mustafa Melih Erkan ile röportaj Teröre rağmen sağlık hizmetleri aksamıyor

PKK'lı teröristlere yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağlık hizmetleri aksamadan veriliyor

Operasyonun başladığı tarihten bu yana 18 bebeğin doğumunun gerçekleştirildiği Nusaybin Devlet Hastanesinin en son misafiri ise dünyaya gözlerini açan bir kız bebek oldu

Bölücü terör örgütüne yönelik operasyonların kararlılıkla devam ettiği Mardin'in Nusaybin ilçesinde sağlık hizmetleri aksamadan verilmeye devam ediyor.

Nusaybin'de bölücü terör örgütü üyelerince açılan çukurların kapatılması, oluşturulan barikatların kaldırılması, tuzaklanan patlayıcıların bertarafı ve kamu düzeninin yeniden tesisine yönelik 14 Mart'ta başlatılan operasyon sürüyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarınca yürütülen Atmaca-7 Operasyonu kapsamında güvenlik güçlerinin ilçedeki ilerleyişi devam ediyor.

Operasyon sürerken ilçedeki halkın mağdur olmaması için de gerekli tedbirler alınıyor. Bu kapsamda sağlık hizmetlerinin aksamadan verilmeye devam ettiği Nusaybin Devlet Hastanesinde operasyonun başladığı günden bu yana 18 bebek dünyaya geldi.

Sağlık ekipleri ve güvenlik güçlerine teşekkür etti

Nusaybin Devlet Hastanesinin Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinin son misafiri ise Behiye Akar'ın dünyaya gözlerini yeni açan kız bebeği oldu. Akar yapılan başarılı operasyonun ardından bir kız bebek dünyaya getirdi.

Kızını kucağına almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Akar, sancıları artınca sağlık görevlilerinden yardım istediklerini, ambulansla hastaneye sevk edildiğini belirtti.

Sağlık ekiplerine ve güvenlik güçlerine teşekkür eden Akar, üçüncü çocuğunu da kucağına aldığını, kendisinin de bebeğinin de sağlığının yerinde olduğunu kaydetti.

Bebeğin adına babasının karar vereceğini aktaran Akar, bebeğe ya Emine ya da Ayşe adını vermeyi planladıklarını anlattı.

"Riskli bir durumdu"

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mustafa Melih Erkan ise sancıları artan hastanın ambulansla evinden alındığını söyledi. Yapılan ilk muayenesinde kan değerlerinin düşük olduğunun tespit edildiğini ifade eden Erkan, "Riskli bir durumdu. Sezaryen gerekmesine rağmen ebelerimizin yoğun çabası, hastamızın isteğiyle normal doğumu gerçekleştirdik." dedi.

Annenin ve 2 kilo 800 gram ağırlığında dünyaya gelen bebeğin sağlık durumlarının iyi olduğunu vurgulayan Erkan, hastanede sağlık hizmetlerinin aksamadan devam ettiğini bildirdi.

Erkan, "112 acil yardım hattına gelen her çağrıya cevap veriliyor. Operasyonun başlangıcından beri hastanemizde 18 doğum gerçekleştirdik, 52 gebenin takip ve tedavilerini ise düzenli olarak yapıyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Nusaybin 14 Mart Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Ben Mazlum akan bebeğin babasıyım askerdeyim haberiniz için teşekkür ederim çok mutluyum soy isim yanlış olmuş AKAN olacaktı. sayenizde kızımı gördüm sağlıklı doğması beni çok mutlu etti.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title