Haberler

Teröre Lanet Huzura Davet Mitingi"

Bingöl'de faaliyet gösteren 95 sivil toplum ve meslek kuruluşunun, valilik koordinesinde yarın gerçekleştirilecek "Teröre lanet, huzura davet mitingi"ne destek vereceği bildirildi.

Bingöl'de faaliyet gösteren 95 sivil toplum ve meslek kuruluşunun, valilik koordinesinde yarın gerçekleştirilecek "Teröre lanet, huzura davet mitingi"ne destek vereceği bildirildi.

Vali Yavuz Selim Köşger, Belediye Başkan Yardımcısı Halim Sugü ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Bingöl Belediyesi Kültür Merkezi'nde bir araya gelerek, mitingde yapılacak etkinlikleri görüştü.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantının ardından sivil toplum kuruluşları adına açıklama yapan Türk Sağlık Sen Bingöl Şube Başkanı Salih Kızılboğa, teröre hiç destek vermediği halde terörden en fazla zarar gören illerin başında gelen Bingöl'ün terörü lanetleyeceğini söyledi.

Bingöl halkının vatanın birliği, ülkenin geleceği için kararlı duruşundan asla taviz vermeyeceğini vurgulayan Kızılboğa, "Bingöllüler, son günlerde ülkemizin birliğine, dirliğine, huzuruna yönelen teröre her zaman olduğu gibi bugün de gelecekte de geçit vermeyecektir." dedi.

Kızılboğa, terörün huzura, saadete ve insanlığa kastettiğini belirterek, insanlığa kan ve şiddetten başka hiçbir vaadi olmayan terörün başarılı olma şansının bulunmadığını kaydetti.

Haksız yere kan akıtan, canlara kıyan, geride öksüz, yetim ve dul bırakan terör örgütlerinin katiller güruhu olarak yok olup gideceğini dile getiren Kızılboğa, şöyle devam etti:

"Son sözümüz, teröre karşı birliğimizden, beraberliğimizden ve huzurumuzdan taviz vermeyeceğimizi, bu vatanı katiller sürüsünün insafına terk etmeyeceğimizi haykırmak ve geleceğimize sahip çıkmak için 'Teröre lanet huzura davet' mitinginde buluşmak üzere tüm Bingöllü hemşehrilerimizi 26 Ağustos 2016 saat 17.00 de Valilik önüne bekliyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Bingöl Belediyesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title