Haberler

Terör Saldırısında Ölenlerin İsimleri Fidanlarda Yaşatılacak

AK Parti Çankırı Gençlik Kolları üyeleri, şehitler anısına diktikleri 4 bin fidandan 3'üne, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin adını verdi.

Ak Parti Çankırı Gençlik Kolları üyeleri, şehitler anısına diktikleri 4 bin fidandan 3'üne, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybedenlerin adını verdi.

Doğantepe ile Süleymanlı köyleri arasındaki alanda düzenlenen törene, AK Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan ile partililer katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, AK Parti Hükümeti'nin ağaçlandırma konusuna çok hassas olduğunu söyledi.

"Doğayı sevemeyen insanı da sevemez." düşüncesinden yola çıkarak hatıra ormanı oluşturmaya karar verdiklerini anlatan Erdoğan, "Bu bölge erozyon konusunda sorunlu bir yer. O yüzden burayı seçtik. Bu bölgeyi ağaçlandırmak istiyoruz." dedi.

Erdoğan, dikilen fidanlara Çankırılı şehitlerin ismini verdiklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Devlet büyüklerinden ziyade şehit olmuş Çankırılı kardeşlerimizin adını diktiğimiz bu ağaçlarla yaşatmaya çalışıyoruz. Buranın ismi 'AK Gençlik Hatıra Ormanı' olduğu kadar, şehitlerimizin isminin de yaşatılmasını istiyoruz. Önümüzdeki günlerde inşallah buranın tabelasını da dikeceğiz. İlk etapta Ankara'da yapılan iki ayrı kalleş saldırıda şehit olan İsmail Karagöz, Feyza Acısu ve Cumali Akman kardeşlerimizin ismini fidanlarda yaşatacağız."

Erdoğan, bundan sonra dikecekleri fidanlara da şehit isimleri vereceklerini sözlerine ekledi.

Konuşmanın ardından alana 4 bin çam fidanı dikildi. 3 fidana da Ankara'daki terör saldırılarında yaşamını yitirenlerin adı verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Doğantepe AK Parti Çankırı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
title