Haberler

Terör Saldırısına Tepkiler

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İstanbul’daki terör saldırısı dolayısıyla kınama mesaj yayımladı.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, Karabük Üniversitesi (KBÜ) Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ve İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İstanbul'daki terör saldırısı dolayısıyla kınama mesaj yayımladı.

Belediye başkanı Vergili, yayımladığı mesajında, İstanbul'da Beşiktaş - Bursaspor maçı sonrası meydana gelen patlamalarda şehit düşenlere Allah'tan rahmet diledi.

Ülkenin büyük birlikteliğine yönelik kalleş terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen saldırıyı nefretle kınadığını belirten Vergili, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Saldırıların amacı ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yöneliktir. Gönülden birbirimize sarılmalı, birlik ve kardeşlik nimeti ile huzurlu gelecekleri kurmalıyız. Şerden, kandan ve kaostan beslenen bu hainler asla emellerine ulaşamayacaklardır. Ülkemizin neresinde olursa olsun huzurumuzu bozmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. İstanbul'da polislerimizi ve sivilleri hedef alan hain saldırıyı nefretle kınıyor, milletimize baş sağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi.

KBÜ Rektörü Prof. Dr. Refik Polat ise mesajında, İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısını şiddetle kınadığını, şehitlere Allah'tan rahmet ve yaralılara da acil şifalar dilediğini belirtti.

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen ise İl Genel Meclisi adına yayınladığı kınama mesajında, "İstanbul'da ülkemizin istikrarını, birlik ve beraberliğini bozmayı hedef alan ve şer odakları tarafından düzenlenen menfur saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Bu hain saldırı aziz milletimizi olduğu gibi bizleri de derinden üzmüştür. İstanbul'daki hain saldırıyı yapanları lanetliyoruz, şiddet ile kınıyoruz. Ülkemizde huzur ve barış ortamını bozmak isteyenlere halkımız, sağduyusuyla en güzel cevabı verecektir. Bu alçak saldırının faillerinin en kısa sürede devletimiz tarafından bulunacağından kimsenin şüphesi olmasın. Milletimiz, birlik ve beraberlik içinde geçmişte olduğu gibi şimdi de terörün üstesinden gelecek azim ve kararlığa sahiptir. Bu kararlılık doğrultusunda da devletimiz, milletimiz el ele, omuz omuza vererek tüm şer güçlerin üstesinden gelecektir. İstanbul'daki saldırıda hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum." dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rafet Vergili Ahmet Sözen İstanbul Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title