Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti, CHP ve MHP gruplarının başkanları ortak açıklama yaparak, yaşanan terör olaylarını kınadı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclisi AK Parti, CHP ve MHP gruplarının başkanları ortak açıklama yaparak, yaşanan terör olaylarını kınadı.

Antalya Su ve Atık Su (ASAT) binasında gerçekleştirilen meclis toplantısı ardından düzenlenen ortak basın açıklamasına AK Parti Grubu Sözcüsü Bahattin Bayraktar, CHP Grubu Sözcüsü Ruhi Beşiktaş ve MHP Grubu Sözcüsü Selçuk Senirli katıldı.

Bayraktar, Türkiye'nin 81 ilinde huzur, barış ve sükunetin olmasını arzu ettiklerini belirterek, teröre dolaylı ve doğrudan destek verenleri lanetle kınadıklarının altını çizdi. Teröre karşı mücadele edenleri kim olduğu fark etmeksizin üç parti olarak sonuna kadar desteklediklerini dile getiren Bayraktar, "Dileriz ki Türkiyemizin 81 vilayetinde huzur, barış olsun ve birlik içinde kardeşçe hep beraber yürüyelim, kalkınalım, aynı yöne bütünlük içinde bakalım istiyoruz" dedi.

CHP Grup Sözcüsü Beşiktaş ise Türkiye'nin içinden geçtiği zor günlerde birlik ve beraberlik içinde olmak gerektiğini vurgulayarak, ülke olarak huzura kavuşacaklarına inandıklarını söyledi.

Türkiye'nin işgal kuvvetlerine karşı değil, içte yer alan hainlere karşı mücadele verdiğini vurgulayan Beşiktaş, şöyle konuştu:

"Türk Silahlı Kuvvetlerinin, emniyet teşkilatımızın verdiği mücadelede sonuna kadar yanındayız. Milletimizin başı sağ olsun. Üç parti de hep beraberiz ve terörü lanetlemeye devam edeceğiz. Milletimizi aklı selime, sağduyuya devam ediyorum. Bu hainler birlik ve beraberliğimizi asla ama asla bozamayacaklardır. Üç parti grubu olarak teröre karşı bir aradayız."

MHP Grup sözcüsü Senirli de üç parti olarak birlikteliği, beraberliği kamuoyuna duyurduklarını ve teröre karşı her türlü mücadeleyi müşterek olarak yapacaklarını ifade etti.

Konuşmaların ardından parti temsilcileri, Türk bayrağı açarak el ele fotoğraf çektirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Beşiktaş Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title