Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Afyonkarahisar kent merkezi, Sandıklı ve Şuhut ilçelerinde terör örgütü PKK'nın Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları protesto edildi.

Afyonkarahisar kent merkezi, Sandıklı ve Şuhut ilçelerinde terör örgütü PKK'nın Hakkari ve Iğdır'daki terör saldırıları protesto edildi.

Sosyal medya üzerinden örgütlenen Afjet Afyonspor, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları, Yeşil Cami önünde toplandı.

Vatandaşların da destek verdiği ve Türk Bayrakları ile slogan atan grup, Anıtpark meydanına yürüdü. Burada İstiklal Marşı ve dua okunmasının ardından grup olaysız dağıldı.

Sandıklı

Sandıklı ilçesinde sosyal paylaşım sitesi üzerinden haberleşen bir grup, Sandıklı Kütüphanesi önünde toplanarak terörü lanetledi.

Yaklaşık 40 kişiden oluşan grup, Sandıklı Kütüphane kavşağından Belediye meydanına kadar "Ne Mutlu Türküm Diyene" sloganları ile yürüdü.

Çevredeki esnaf ve yoldan geçen vatandaşların da alkışla desteklediği grup, Belediye meydanından, Sandıklı Askerlik Şubesine geçti.

Sandıklı Askerlik Şubesinde saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan gençler, olaysız şekilde dağıldı.

Şuhut

Şuhut ilçesinde sivil toplum örgütleri ve yüzlerce vatandaşın katılımıyla teröre lanet mitingi düzenlendi.

Atatürk Anıtı önünde başlayan yürüyüşte, şehitler için saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü istikametinde yürüyüşe geçen grup, terör örgütü aleyhinde slogan attı.

Daha sonra Kent meydanına doğru yürüyen grup, bir süre slogan attıktan sonra dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Sandıklı Hakkari Şuhut Yerel Haberler

title