Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

KARS / Kars ve Erzincan'da, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki terör saldırıları, Ülkü Ocakları'na üye vatandaşlar tarafından protesto edildi.

KARS / Kars ve Erzincan'da, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır Dilucu Sınır Kapısı'ndaki terör saldırıları, Ülkü Ocakları'na üye vatandaşlar tarafından protesto edildi.

Kars merkezde Kazımpaşa Caddesi'nden ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe geçen grup "şehitler ölmez vatan bölünmez", "Askere, polise uzanan eller kırılsın" sloganları eşliğinde Faikbey Caddesi üzerinden Cumhuriyet Meydanı'na yürüdü.

Gruba, yoldan geçen araçlar ile evlerinin balkonlarına çıkan vatandaşlar da destek verdi.

Grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Kars İl Başkanı Tolga Adıgüzel, Türkiye'de son iki aydır hemen her gün terör saldırılarının olduğunu söyledi.

Memleket evlatlarının hain pusularda, kalleş tuzaklarda can verdiğini belirten Adıgüzel, "Anaların gözünden yaş, babaların yüreğinden hüzün, çocukların yüzünden acı eksik olmuyor. Elleri kınalanarak gönderilen yiğitler, 'al bayrağa' sarılarak dönüyor. Şehitlerimizin acısı milletimizin yüreğine adeta bir kor olup düşüyor" diye konuştu.

Yürüyüşe, Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta da katıldı.

Erzincan

Ülkü Ocakları öncülüğünde Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, Ordu Caddesi üzerinden Askerlik Şubesine kadar yürüdü.

Burada saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından grup adına açıklama yapan Ülkü Ocakları Erzincan İl Başkanı Çağatay Mutlu, milletin üzerinde kirli oyunlar oynandığını söyledi.

Bu oyunları ve hesapları yapanlara çağrıda bulunduğunu belirten Mutlu, "Biz sizin yaptığınız hesaplardan anlamayız, korkmayız. Unutmayın bu millet çok ihanet gördü fakat hepsini toprağın altına gömdü. Hesap bilmeyiz ama günü geldiğinde canımızı yakanlardan tek tek hesap sormasını da çok iyi biliriz" dedi.

Konuşmanın ardından grup, Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüyüp burada olaysız dağıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Erzincan Dağlıca Hakkari Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
title