Haberler

Terör Saldırılarına Tepkiler

Yağlıdere ilçesinde vatandaşlar, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır'daki terör saldırılarının ardından ev ve iş yerlerine Türk bayrakları astı.

Yağlıdere ilçesinde vatandaşlar, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır'daki terör saldırılarının ardından ev ve iş yerlerine Türk bayrakları astı.

Esnaf Mehmet Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Dağlıca ve Iğdır'daki saldırıları karşı tepkilerine bayrak asarak dile getirdiklerini belirterek, Türkiye'nin gelişmesine ve geleceğine kastedenlerin geçmişte olduğu gibi şimdi de hüsrana uğrayacaklarını, ülkede birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörüyü kimsenin bozmaya gücünün yetmeyeceğini söyledi.

Terörün her türlüsüne karşı olduklarını dile getiren Kılıç, "Terör olaylarının bir an önce son bulmasını istiyoruz" dedi.

Cumhuriyet Caddesi esnafından Ahmet Ocak ise son zamanlarda yaşadıkları terör olaylarına tepki koymak, birlik ve beraberliklerini, bölünmez bütünlüklerini herkese göstermek için iş yerlerine bayrak astıklarını kaydederek, "Gün, birlik olma günüdür. Bu vatan uğruna şehit olan askerlerimize ve emniyet mensuplarımıza Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Allah bize bu tür acılar yaşatmasın" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Yağlıdere Dağlıca Hakkari Iğdır Yerel Haberler

title