Haberler

Terör Saldırılarına Tepki

Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ahmet Selöz, Elazığ, Van ve Bitlis'teki terör saldırılarını kınadı.

Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Ahmet Selöz, Elazığ, Van ve Bitlis'teki terör saldırılarını kınadı.

Memur-Sen Bilecik İl Temsilcisi Selöz, yaptığı yazılı açıklamada, 15 Temmuz'da Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) millete, devlete, meclise, birliğe ve beraberliğe kasteden darbe girişiminin püskürtülmesinin hemen ardından PKK'nın terör faaliyetlerini tekrar artırarak sürdürdüğüne şahit olduklarını anımsattı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan insanlar başta olmak üzere bütün ülkenin yüreğinin yandığını ifade eden Selöz, şunları kaydetti:

"Hain terör, çocuk, kadın ve erkek demeden her önüne geleni kalleşçe katlediyor. Bir gün, işinde gücünde herhangi bir Kürt aileyi yok ediyor, bir başka gün babasının yanındaki 5 yaşındaki masum çocuğu katlediyor yada emniyet binalarına saldırarak güvenlik güçlerini şehit ediyor. Biz biliyoruz ki, acıyla yoğrulmuş bir vatanın insanlarının birliğini, kardeşliğini bu tür saldırılar bozamayacaktır. Her saldırı bizi biraz daha kenetlemektedir. Acıda ve kederde kaynaşmış milletimiz, sabırla bu saldırılara direnecek tarihi ve manevi birikime sahiptir. Halkımız PKK terörüne 40 yıldır direniyor. 15 Temmuz'da FETÖ terörüne hep beraber direndik. Bundan sonra da direneceğiz, bu iradeyi bütün dünyaya gösterdik."

Kaynak: AA / Güncel

Memur Sen Bilecik Elazığ Politika Güncel Haberler

title