Haberler

Terör Saldırılarına Futbolcular da Tepki Verdi ve Başsağlığı Mesajı Yayınladılar

İstanbul-dha (Fotoğraflı) Hakkari Dağlıca bölgesinde pazar günü yapılan saldırı bütün ülkeyi yasa boğarken, terör saldırıları futbolcuları da yasa boğdu.

İstanbul-dha (Fotoğraflı)

Hakkari Dağlıca bölgesinde pazar günü yapılan saldırı bütün ülkeyi yasa boğarken, terör saldırıları futbolcuları da yasa boğdu.

Fenerbahçe'nin efsane kaptanlarından Alex de Souza, ile Galatasaray'dan bu sezon başında Inter'e transfer olan futbolcular Felipe Melo ve Alex Telles 'in yanı sıra Arsenal'in yıldızı Mesut Özil, Fenerbahçeli Gökhan Gönül ve Diego Ribas ile Beşiktaş'ın kalecisi Tolga Zengin Instagram hesabından paylaştıkları taziye mesajlarıyla üzüntülerini dile getirdiler ve başsağlığı mesajı yayınladılar.

GÖKHAN GÖNÜL

Fenerbahçeli Gökhan Gönül sosyal medya hesabından paylaştığı yazıda "Bir şey yok paylaşacak acıdan başka.. Şehitler ölmez,bu vatan bölünmez " mesajını yayınladı.

TOLGA ZENGİN

Beşiktaşlı oyuncu paylaştığı şehit annesi fotoğrafı ile birlikte "Evlatları için en güzel vatan analarının kucağıdır. Evlatları analarından ayırmayın" mesajını takipçilerine iletti.

FELİPE MELO

Bu sezon başı Inter'e transfer olan Felipe Melo da Instagram hesabından siyah-beyaz Türk bayrağını paylaşarak "Türkiye'den ayrılsam da bütün gelişmeleri üzülerek takip ediyorum. Benim ve ailemin duaları hep sizinle, başımız sağolsun." mesajını iletti.

ALEX TELLES

Felipe Melo'yla birlikte Galatasaray'dan Inter'e transfer olan Brezilyalı futbolcu Alex Telles de, yine Instagram hesabından siyah zemin paylaşarak Türkiye'nin acısını paylaştı.

MESUT ÖZİL

Şehit düşen askerlerimize Allah'tan rahmet, geride bıraktıkları acılı ailelerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerim. #Dağlıca

DIEGO RIBAS

Fenerbahçe'nin yıldızı Diego Ribas "Türk halkının başı sağolsun" mesajı yayınladı.

FERNANDAO

Fenerbahçe'nin bu sezon Bursaspor'dan kadrosuna kattığı Fernandao " Türk milletinin başı sağolsun" şeklinde mesaj paylaştı.

ALEX DE SOUZA

Fenerbahçe'de 8 yıl forma giyen Alex de Souza, Hakkari'nin Yüksekova İlçesi Dağlıca Bölgesi'nde dün PKK tarafından yola döşenen ve askeri konvoyun geçişi sırasında uzaktan kumandayla patlatılan bombalarla şehit düşen ve yaralananları acısını paylaşarak sosyal paylaşım hesabından duygularını dile getirdi.

Brezilyalı futbolcu, Instagram hesabından paylaştığı Türk Bayrağı ve asker fotoğrafının altına, "Türk Milletinin başı sağolsun. Bayrağını savunan askerlerin kudreti eksik olmasın" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fenerbahçe İstanbul Hakkari Dağlıca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title