Haberler

Putin'in Temsilcisi, PYD Eş Başkanı Müslim ile Görüştü

Güncelleme:

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu ve Afrika Özel Temsilcisi, PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim'le bir araya geldi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ortadoğu ve Afrika Özel Temsilcisi, Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD'nin Eş Başkanı Salih Müslim'le görüştü.

SURİYE TOPLANTILARI MÜZAKERE EDİLDİ

Rusya Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, dün yapılan görüşmede Suriye'de yaşanan gelişmeler ve Birleşmiş Milletler öncülüğünde İsviçre'nin Cenevre kentinde gerçekleştirilen Suriye toplantıları müzakere edildi.

"MÜZAKERELERE KÜRT GRUPLAR DA KATILMADI"

Bogdanov, BM Güvenlik Konseyi'nin 2254 sayılı kararının tüm hükümlerinin uygulanması, müzakerelerde Suriye yönetimi ile birlikte Kürt gruplar da dahil olmakla tüm muhaliflerin katılımının sağlanması gerektiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Vladimir Putin Afrika Suriye Rusya Politika Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (9)

kkk:

puti, berbat bir stratejistsin. uzun vadede kaybedeceğin gün gibi açık. tarih seni kaybeden olarak yazacak. elbette bu işin kazananı türkiye olacak. basit ve net. kör müsünüz?

14
11
yanıtYanıtla
OBJEKTİF............:

Bizde görüştük ama şimdi terörist diyoruz. . . . . .

8
0
yanıtYanıtla
ALTAILI SAMAN:

tarih yanlisligi; mogolistanin guneidoguda olusimi yanlis. onin eri assiya colleri! - insalla duzeltiliriz!

5
1
yanıtYanıtla
hak:

Sen ISIDi besledikce, onlarda kürtlere destek olacaklar. Bu kadar basit. . hazmedemeyenlere soda önerirlir;-))))

4
1
yanıtYanıtla
vatan:

Suriye de insan kalmamış abd rusya ilerde kullanacaklar kiralık katili kapma peşinde

1
4
yanıtYanıtla
ne söylesem:

Rusya önce nataşaları Türkiyeye saldı. Şimdide Türkiyenin karşısında tavır aldı . düşmanlığını önceden gizlemiş sonradan saldırmaya başlamış. Hiç adil değil

1
2
yanıtYanıtla
analiz:

Körler sagirlar bir birini agirlar

0
2
yanıtYanıtla
COLEMERG:

TÜRKİYEYİ TÜRKİYE YAPAN KÜRTLERDİR. HALA BİZE VATANSIZ DİYEN DÖRT NALLAR VAR. ULAN BİR DAHA SİZİNLE BERABER SAVAŞIRSAK BİZE LANET OLSUN.

1
0
yanıtYanıtla
çeşmeci:

Olağan şüpheliler filmindeki gibi dizilmişler, hiç birinin suratı gülmüyor, çünkü biliyorlar başları dertte ve sonları yakın.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title