Haberler

Terör Örgütü PKK'nın Finans Kaynağına Darbe

Güncelleme:

Güvenlik güçleri, PKK'nın önemli finans kaynaklarından kaçak sigaranın yurda girişini engellemek için operasyon düzenledi. Operasyonda 5 milyon paket sigara ele geçirildi.

Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar yoğun şekilde devam ederken, güvenlik güçleri, örgütün önemli finans kaynaklarından kaçak sigaranın yurda girişini engellemek için de çalışma yürütüyor.

PKK'NIN FİNANS KAYNAĞINA BÜYÜK DARBE

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, kaçak yollardan yurda sigara getiren kaçakçılara yönelik operasyonlarda terör örgütü PKK'nın finans kaynağına büyük darbe vuruldu.


Terör örgütü PKK, Irak ve İran topraklarında oluşturduğu sözde gümrük noktalarında, o ülkelerden yurda yasa dışı yollardan çay ve sigara getiren kaçakçılardan "vergi" adı altında haraç alıyor. Teröristlerin sözde "vergilendirme" adı altında zorla topladığı parayla örgüte finans sağlanıyor.


5 MİLYON PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Yüksekova ilçesine bağlı Onbaşılar, Çobanpınar, Armutlu köyleri ile Şemdinli ilçesine bağlı Bozyamaç köyünde gerçekleştirdiği operasyonlarda 5 milyon paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.


1 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Öte yandan Güvenlik güçleri, Şemdinli kırsalında yürüttüğü operasyonda karşılaştığı teröriste "teslim ol" çağrısında bulundu. Terör örgütü mensubu, silahla karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada etkisiz hale getirildi. Operasyonda teröristlere ait yaşam malzemesi de ele geçirildi.




Kaynak: AA / Güncel

Şemdinli İran Irak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (73)

savasturk:

bir pkk olarak sigaraylan isimiz olmadi olamaz biraz gercekleri yazin

6
20
yanıtYanıtla
civan botan:

esrar ve kaçakçılık temel para kaynakları. . . bu alanda ciddi çalışma ve mücadele lazım.

22
0
yanıtYanıtla
suvewr:

kaçakçiları oldurun pkk oldurduk işten sıyırmaya çalişin olay saptırmanın alemı yok asker kuyu basıp adam olduruyorlar

4
17
yanıtYanıtla
DUMANHAN:

Dur ihtarına uymayan ölür. Kanun böyle söylüyor. PKK lıya da aynı muamele. Kaçakcıyada aynı muamele. Kanun ayırt etmiyor. Kaçakcıda zarar veriyor, Pkk da, Farkı yok

yanıt3
yanıt3
yorgun:

bu kadar sigarayı imha edeceğine sigara alamayan garibana ikramiye olarak dağıtın yazık olacak 5 milyon pakete

10
8
yanıtYanıtla
mustafa aydın:

yakalanan sigaraları devlet tarafından el koyulup geliride tsk harcamasında kullanılabilir diye düşünüyorum

17
1
yanıtYanıtla
vekilci:

Turkiyede ozellikle doguda gorev yapan sigara icen askerlere dagitilsin

14
3
yanıtYanıtla
Farklı Bakış:

Yine kendilerini başarılı göstermek için yapılan şişirme haberler başladı. Hadi bunları yakaladın, Eyyy be kardeşim büyük şehirlerin herköşesinde tezgahta satılan kaçak sigaralar ne olacak.

8
7
yanıtYanıtla
GERÇEK BAKIŞ:

bizene tezgahta satılan kaçak sigaradan . bunlar maymunların malı yakalıcaklar tabi. bu arada sende maymunsun belli

yanıt4
yanıt1
F.B:

GERÇEK BAKIŞ;Sen şimdi bu sigaraların yakalandığını ve böylece kaçak sigaranın yurda sokulmadığını mı söylüyorsun. BEN YAKALANSIN AMA HALA YAKALAMADIĞINIZ MİLYONLARCA SİGARALAR TEZGAHLARDA ve GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE SATILIYOR, BUNLARI NE YAPACAKSINIZ DİYE SORUYORUM. Yoksa sende tezgahta kaçak sigara mı satıyorsun ?

yanıt0
yanıt1
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title