Haberler

Terör örgütü IŞİD, Türkiye Sınırına Yakın 11 Bölgeyi Ele Geçirdi

Güncelleme:

Terör örgütü IŞİD, Özgür Suriye Ordusu'nun kontrolündeki Türkiye sınırına yakın 11 bölgeyi ele geçirdi.

Terör örgütü IŞİD'in, Halep'in kuzeyinde, Türkiye sınırına yakınında 11 bölgeyi ele geçirdiği ifade edildi. IŞİD'in ele geçirdiği bölgeler, Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kontrolündeydi.

IŞİD, ÖSO'NUN ELİNDEKİ TOPRAKLARI ALDI

Lübnan merkezli Al Mayedeen'in yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre, IŞİD'in eline geçen yerellikler, Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) kontrolünde bulunuyordu.

SURİYE ORDUSU, HALEP'TE OPERASYON YAPTI

Öte yandan Suriye ordusunun Halep'in güneyindeki Şam-Halep otoyolu yakınlarında bulunan teröristlere operasyon düzenlediği belirtildi.

Rusya Genelkurmay Başkanlığı yetkilisi Korgeneral Sergey Rudskoy da bugün yaptığı açıklamada, El Nusra'nın Halep- Şam arasındaki karayolu bağlantısını kesme planları yaptığını ve Suriye ordusu ile Rus birliklerinin ana hedefinin bunu engellemek olduğunu ifade etmişti.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Türkiye Lübnan Suriye Şam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500

Yorumlar (62)

JHSBCVJHSDFGU:

BEN ONU BUNU BİLMEM HERKES TÜRKLERDEN KORKSUN BU KADAR

19
32
yanıtYanıtla
KÜRT SAVAŞÇI:

BİZ KÜRT MİLLETİ SADECE YÜCE ALLAHTAN KORKAR RAHMET DİLERİZ!!!_-_

yanıt17
yanıt6
ACI AMA GERÇEK:

ULAN GERZEKLER KÜRTLER GİBİ SAVAŞÇI BİR ULUS YOK O BÖLGEDE. . . PYD DIŞINDA HİÇ BİR YAPI İŞİDE KARŞI TUTUNAMIYOR. . ÖSO YA KOLASİYON UÇAKLARI YARDIM EDİYOR AMA YİNE PARA ETMİYOR. . PYD İSE ADETA BİR SAVAŞ MAKİNESİ. . . İŞİD MİŞİD HEPSİNİ BEŞ PARALIK EDİYOR. . İYİ BİR KARA GÜCÜN YOKSA HAVA DESTEĞİDE PARA ETMİYOR. . ___

42
9
yanıtYanıtla
sivaslı:

bu işid terör örgütüdür fakat pkk ve pyd den iyidir. en azından askerimize polisimize saldırmaz pusu kurmazlar. allah verede tüm sınır komşumuz onlar olur pkk kaçacak delik arar darısı kobaniye. dinsizin hakkından imansız gelirmiş

12
28
yanıtYanıtla
türkiyeli:

bu savaş bizim savaşımız değil bizene onların savaşından

yanıt2
yanıt1
AMED:

EN ÇOKTA NE İLGİNÇ BİLİYORMUSUNUZ? FİSTAN GİYEN DÖNEKLER BURADA KLAVYE DELİKANLILIĞI YAPIYORLAR. BİRDE PKK NIN YANINA KÜRD HALKI ÇEKMEYE ÇALIŞIYORLAR, BİZ ERMENİ DEĞİLİZ HAÇLA İŞİMİZ OLMAZ. . .

22
17
yanıtYanıtla
AMED:

İŞİD VE PKK İKİSİDE TERÖR ÖRGÜTÜ AMA PKK GİBİ NAMAZLA İSLAM İLE ALAY EDİP, EN AZINDAN KÜRT HALKINI MAŞA OLARAK KULLANMIYOR BİRAZ DAHA DELİKANLI ÖRGÜT, MESELA FİSTAN GİYMİYORLAR :))

15
24
yanıtYanıtla
İYİ TERÖRİST OLMAAAAAZ:

AMA HER NEDENSE HEP MÜSLÜMANI ÖLDÜRÜYORLAR. . . . BİR TANE YAHUDİ ÖLDÜRMEDİLER NEDENSE. . . ????

yanıt9
yanıt1
bilgiç:

ha ha ha ha, helal olsun, ne güldüm , tam isabet bir tesbit yapmışsın, tebrik ederim.

yanıt2
yanıt1
SAVAŞ SADECE HAVADAN KAZANILMAZ:

DEMEK Kİ NEYMİŞ SADECE HAVADAN BOMBALAMA İLE TOPRAK KAZANILMIYORMUŞ. . BUNU ÖZELLİKLE KÜRT SAVAŞÇILARINI KISKANANLARA SÖYLÜYORUM. KARADA İYİ SAVAŞAN CESUR BİR KADRON YOKSA HACI DEĞİL TOPRAK KAZANMAK ELDEKİNİ BİLE KAYBEDERSİN. ÖSO YA AMERİKAN VE KOLASİYON UÇAKLARI AYLARDIR YARDIM EDİYOR AMA OLMUYOR . . PYD İŞTE BU YÜZDEN TERCİH EDİLİYOR. . _-_

19
20
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title