Haberler

Terör Örgütü İş Makinelerini Ateşe Verdi

Güncelleme:

Adıyaman-Çelikhan Karayolu 35. kilometredeki Koçali Barajı şantiyesinde çalışan iş makineleri terör örgütü tarafından yakıldı.

Adıyaman- Çelikhan Karayolu 35. kilometrede bulundan Doğanlı köyü yakınlarındaki Koçali Barajı şantiyesinde çalışan iş makinelerinin terör örgütü tarafından yakıldığı bildirildi.

2 İŞ MAKİNESİ VE 3 KAMYON YAKILDI

Doğanlı köyü sınırları içerisinde bulunan ve Adıyaman'ın binlerce hektarlık alanı sulayacak olan Koçali Barajı şantiyesinde çalışma yapan 2 adet iş makinesi ve 3 adet kamyon yakıldı.


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çelikhan Adıyaman Doğanlı Önemsiz Güncel Haberler

500

Yorumlar (312)

IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

-Molotof atar barış ister. -Pusu kurar barış ister. -Taş atar barış ister. -Provokasyon yapar barış ister. -Dağa çıkar barış ister. -20 çocuk yapar ekmek ister. -Hırsızlık yapar özgürlük ister. -Töre diyerek katliam yapar anlayış ister. -Elektriği kaçak kullanır devlet bize baksın ister. -Yapılan tesisleri bombalar iş ister. -Feodal yaşar demokrasi ister. -Öğretmen öldürür eğitim ister EVET BIZ İRKCİYİZ

80
8
yanıtYanıtla
yedi bela savaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Inadına HDP

12
67
yanıtYanıtla
SONAR SONDAJmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bunu da mı akp yaptı hdpkklılar nerdesiniz ? Utanmazlar

50
14
yanıtYanıtla
hudapar i begenmeye basladimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

bir kurt olarak Hu-da-par

53
9
yanıtYanıtla
bolu:

oh iyi yapmislar cevre katili somuru ekibi

20
37
yanıtYanıtla
DERİKLİ kürd:

2001 yılında pkk bizim köye geldi. toplantı yapaceyiz dedi. bizi toplayip bu topraklari alacayiz bu topraklar bizim dedi. ben bu topraklar tapulidir zaten bizimdir dedim. biz onlari tc den alip size dagıtiriz dedi. yardim gütirdiler, yardim vermeyani karşi çikanlari tehdit ettilar. Allah hakki için oyin bozanin sonu kötidir. Allah pkk nin belasini vere bıktırdi milleti. kürd halki pkkdan bıkmiştır, kürd vatanı sever toprağıni korur halal hayırli evlad yetişdirir pkkye gerilla yetişdirmez.

43
10
yanıtYanıtla
uyan ey halkmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Sizler çıkan her habere inanacak kadar salakmısınız pkk 4 yıldır ateş kes yapmis kaç sehit haberi duydunuz epey zamandir ula ne malsınız pkk suan suriyede türkmen kardesim dediginiz insanlarin canini namusunu koruyo turkiyede yapilanlarda rantçılarin isi emin olun en buyuk rançlarda haber siteleri artik birlik beraberlik zamani her yalana mal gibi dalmayin

6
46
yanıtYanıtla
Uğur:

Neden bu adamlar görüldüğü yerde vurulmuyor!!!

49
3
yanıtYanıtla
BİTLİSLİ:

DÜNYA YIKILSA DA HDPYİ KARALAMA KAMPANYANIZ BU KEZ BAŞARILI OLAMAYACAKTIR VE BARAJ YÜZDE 10 İDİ VE BARAJI YÜZDE 25 EDİN VE ERKEN SEÇİME GİDELİM BAKIN HDP O ZAMAN DA YÜZDE 30 ALIR MUHAHAHA

14
35
yanıtYanıtla
DEDEE:

DAGDAN İNENE ALTIN BİLEZİK TAKANLAR UTANSIN . . .

42
6
yanıtYanıtla
Tüm 312 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title