Haberler

Terör Örgütü Daeş'in Peşmerge'ye Saldırısı - Musul

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Peşmergelerin çatışma bölgesine gitmesi -DAEŞ mevzilerin doçka ile vurulması -DAEŞ mevzilerinde dumanların yükselmesi -Çatışmadan dönen askeri araçlar Irak'taki terör örgütü DAEŞ, elinde tuttuğu Musul kent merkezinden Peşmerge'nin Tılskof, Hazır, Başika ve Güver cephelerine bomba yüklü araçlarla saldırı düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Peşmergelerin çatışma bölgesine gitmesi

-DAEŞ mevzilerin doçka ile vurulması

-DAEŞ mevzilerinde dumanların yükselmesi

-Çatışmadan dönen askeri araçlar Irak'taki terör örgütü DAEŞ, elinde tuttuğu Musul kent merkezinden Peşmerge'nin Tılskof, Hazır, Başika ve Güver cephelerine bomba yüklü araçlarla saldırı düzenlendi. Çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Musul'un Mahmur ilçesindeki Güver Cephesi'nde gün boyu militanlar ve Peşmerge arasında sıcak çatışmalar yaşandı. Peşmergeler, DAEŞ'in intihar saldırılarına ağır silahlarla karşılık verdi. Teröristlerin saldırılarına hemen karşılık verilmesi için Peşmerge güçleri gün boyunca tetikte kaldı ve bölgedeki stratejik noktalara güç takviyesi yaptı.

Kaynak: AA / Güncel

Musul Irak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title