Haberler

Terör Operasyonunda Mühimmat Ele Geçirildi

Siirt'te PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen bazı şüphelilerin ev ve eklentilerine yapılan operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Siirt'te PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen bazı şüphelilerin ev ve eklentilerine yapılan operasyonda silah ve mühimmat ele geçirildi. Edinilen bilgilere göre, Siirt Jandarma Komutanlığı ekiplerince PKK/KCK terör örgütüne yardım ve yataklık yaptığı tespit edilen şahıslara yönelik merkez Sarıtepe köyü bölgesinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda, G.Y., M.Y., A.Y. ve A.Y. isimli 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda bir adet Kaleşnikof ve bu silaha ait 2 adet şarjör ile 69 adet fişek, 2 adet 12 kalibre yarı otomatik ve tek kırma av tüfeği, 7 adet cep telefonu, 3 adet sim kart, bir adet hafıza kartı ve çok sayıda örgütsel doküman ile dijital malzemeye ele geçirildi.

(Mehmet Niyazi Deniz/İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Siirt PKK 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title