Haberler

Okmeydanı'nda Şafak Operasyonu

Güncelleme:

Okmeydanı'nda, sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir grup şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Okmeydanı'nda, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabaha karşı düzenlenen operasyonda gözaltına alınan bir grup şüpheli, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sabaha karşı Okmeydanı'nda gerçekleştirilen terör operasyonda gözaltına alınan bir grup şüpheli, 'akrep' olarak bilinen zırhlı araç eskortu eşliğinde, çevik kuvvet otobüsüyle Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, otobüsten indirilerek hastanede sağlık kontrolünden geçirildi. Bazı şüpheliler, araçtan indirilip hastaneye sokulduğu sırada slogan atıp polise zorluk çıkardı. Şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrolü işlemlerinin tamamlanmasının ardından Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülecek. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Okmeydanı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title