Haberler

Terör Operasyonunda Gözaltı Sayısı 17'ye Yükseldi

Antalya'da dün sabah PKK'nın şehir yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda gözaltı sayısı 17'ye yükseldi.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Antalya ve Diyarbakır'da, PKK ve KCK'nın şehir ve üniversite yapılanmalarına yönelik dün sabah saatlerinde çok sayıda adrese eşzamanlı operasyon düzenledi. Antalya'da saat 05.00'te başlatılan operasyona çok sayıda ekip katıldı. Özel Harekat Şube Müdürlüğü'ne bağlı polislerin de destek verdiği operasyonda, örgütün silahlı kanadına eleman kazandırmak için mahallelerde ve üniversitede çalışma yürüttüğü iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorguları yapılmak üzere emniyete götürülürken, operasyon bugün de devam etti.

Kepez'e bağlı Güneş ve Şafak mahallelerinde belirlenen adreslere operasyon düzenleyen polis, 2 kişiyi daha gözaltına aldı. Böylelikle gözaltındaki kişi sayısı 17'ye yükseldi. Doktor kontrolünden geçirilen şüphelilerin ifade alma işlemi devam ederken cuma günü adliyeye sevk edilebileceği belirtildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title