Haberler

Terör Operasyonu Polis Kamerasında

istanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli 13 kişi adliyeye sevk edildi.

istanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan şüpheli 13 kişi adliyeye sevk edildi. Emniyet Müdürlüğü'nden Çarşamba günü sabah saatlerinde yapılan operasyonla ilgili yazılı basın açıklaması yapıldı. Açıklamada, "Şüphelilerin değişik tarihlerde başta Eyüp olmak üzere çeşitli ilçelerde terör örgütünün organize etmiş olduğu korsan gösteri, güvenlik güçlerine saldırı, pankart asma, tehdit, darp eylemlerine katıldıkları gerçekleştirdikleri tespit edilmiştir" denildi. Gözaltına alınan şüpheliler mahkemeye sevk edildi.

OPERASYON POLİS KAMERASI'NDA

Polis ekiplerinin yaptığı operasyon, helikopterinin havadan çektiği görüntülerle başladı. Polislerin, önceden belirledikleri adreslere Özel Harekat Ekipleri'nin girmesi görüntülere yansıdı. Daha sonra polis ekiplerinin evlerde arama yapması ile bazı şüphelileri gözaltına alındığı görüldü. Görüntüler arasında şüphelilerin çeşitli eylemlerde polis ekiplerine taş ve havai fişek atmaları ile darp ettikleri kişilerle olan fotoğraflarına yer verildiği görüldü. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title