Haberler

Terör Operasyonu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şüphelinin adliyeden çıkarılışı - Terör suçlarından 51 kaydının olduğu ve 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenen kişi cezaevine gönderildi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK üyesi olduğu ve örgüte lojistik destek sağladığı iddia edilen 1 kişi yakalandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şüphelinin adliyeden çıkarılışı - Terör suçlarından 51 kaydının olduğu ve 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenen kişi cezaevine gönderildi

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesindeki operasyonda, terör örgütü PKK üyesi olduğu ve örgüte lojistik destek sağladığı iddia edilen 1 kişi yakalandı.

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, terör örgütü üyesi olduğu ve örgüte lojistik destek sağladığı öne sürülen S.K'nın (25), Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'ndeki bir otelde kaldığını tespit etti. Otele düzenlenen operasyonda, S.K. yakalandı.

Terör suçlarından 51 kaydının olduğu ve 10 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlenen S.K. işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çerkezköy Tekirdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title