Haberler

Terör Olaylarını Protesto

Açıklama öncesi hazırlıklar- Açılan pankartlar- Türk bayrağı ile İstaklal marşının okunması- Ahmet Kocakaya konuşması -Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu maketin ateşe verilmesi Kayseri'de terör protestosu Kayseri'de bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için eylem yaptı.

Açıklama öncesi hazırlıklar- Açılan pankartlar- Türk bayrağı ile İstaklal marşının okunması- Ahmet Kocakaya konuşması -Terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu maketin ateşe verilmesi Kayseri'de terör protestosu Kayseri'de bir grup, son günlerde yaşanan terör olaylarını protesto etmek için eylem yaptı. Kartal Şehitliğinin önünde toplanan grup, "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganı attı. Burada, grup adına açıklama yapan Ahmet Kocakaya, son zamanlarda Türkiye'de bazı güçlerin hain planlarla çığırından çıktığını söyledi.Polislerin ve askerlerin kalleşçe şehit edildiğini belirten Kocakaya, "Son günlerde, yoluna hain pusular kurup, mayın döşeyerek şehit edilenlerin ailelerinin acısını paylaşmak, bizlere düşmektedir" dedi.Kocakaya, yapılan saldırıların Türkiye Cumhuriyeti düşmanlarını açıkça ortaya çıkardığını belirterek, şunları kaydetti: "PKK'nın siyasi uzantısı olan partiyle birlikte ülkenin dört bir yanında çocuk yaştakilerden üniversite öğrencisine kadar hepsinin beyni yakınmaktadır. Gözü yaşlı analarımız, evlat acısıyla yüreği yanan babalarımız, yetim kalan kardeşlerimiz bilsinler ki kanla alınan topraklar, fistan giyip ellerinde keleşlerle dolaşanlara terk edilmeyecektir. Biz bu davanın bekçisi olacağız."Açıklamanın ardından, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu maket ateşe verildi.

Kaynak: AA / Güncel

Abdullah Öcalan Kayseri Kartal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title