Haberler

Terör Mağduru Öğrencilere Teog Öncesi Moral Etkinliği

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Öğrencilerin halay çekmesi Kaymakam Oğuzhan Bingöl'ün açıklamaları Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay'ın açıklaması Nusaybin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Taşkın'ın açıklaması Terör mağduru öğrencilere TEOG öncesi moral etkinliği Mardin'in Nusaybin ilçesindeki saldırılar nedeniyle Midyat'ta eğitimine devam eden öğrencilerden 400'üne TEOG sınavı öncesi moral vermek için etkinlik düzenlendi Öğrenciler, müzik öğretmenlerinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi MARDİN (AA) – Mardin'in Nusaybin ilçesindeki saldırılar nedeniyle Midyat'ta eğitimine devam eden öğrencilerden 400'üne Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi moral vermek için etkinlik düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Öğrencilerin halay çekmesi

Kaymakam Oğuzhan Bingöl'ün açıklamaları

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay'ın açıklaması

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Taşkın'ın açıklaması

Terör mağduru öğrencilere TEOG öncesi moral etkinliği

Mardin'in Nusaybin ilçesindeki saldırılar nedeniyle Midyat'ta eğitimine devam eden öğrencilerden 400'üne TEOG sınavı öncesi moral vermek için etkinlik düzenlendi

Öğrenciler, müzik öğretmenlerinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde halay çekerek doyasıya eğlendi

MARDİN (AA) – Mardin'in Nusaybin ilçesindeki saldırılar nedeniyle Midyat'ta eğitimine devam eden öğrencilerden 400'üne Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavı öncesi moral vermek için etkinlik düzenlendi.

Midyat Fen Lisesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Kaymakam Oğuzhan Bingöl, zor şartlarda sınava hazırlanan öğrencilerin başarılı olacağına inandığını söyledi.

Midyat İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdulkadir Altay da öğrencilerin sınava iyi hazırlanması için ellerinden gelen çabayı gösterdiklerini belirterek, "Sınav öncesi stres atmaları için böyle bir eğlence programı düzenledik. Öğrencilerimizin sınavlarda başarılı olmalarını diliyorum. Hayat bir sınav ama bu sınavın iyi veya kötü geçmesi bizim için çok önemli değil. Önemli olan gayret göstermiş olmaları. Her ne olursa olsun bunlar bizim nazarımızda başarılıdırlar." dedi.

Nusaybin İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ömer Taşkın da Nusaybin'den telafi eğitimi için gelen öğrencilerine Midyat'ta gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi.

Konuşmaların ardından öğrenciler, müzik öğretmenlerinin seslendirdiği şarkılar eşliğinde çektikleri halayla doyasıya eğlendi.

Kaynak: AA / Güncel

Oğuzhan Bingöl Nusaybin Midyat Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title