Haberler

Terör Mağduru Ailelere Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz ile röportaj TIR'dan indirilen malzemelerden detay görüntüler Bir aileye yardım edilmesi Terör mağduru ailelere yardım Deniz Feneri Derneğinin, Sur ilçesindeki terör mağduru 600 aileye dağıtılmak üzere gönderdiği gıda yardımı, sivil toplum kuruluşlarına teslim edildi Deniz Feneri Derneğinin, Sur ilçesindeki terör mağduru vatandaşlara dağıtılmak üzere gönderdiği gıda malzemeleri sivil toplum kuruluşlarına teslim edildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz ile röportaj

TIR'dan indirilen malzemelerden detay görüntüler

Bir aileye yardım edilmesi Terör mağduru ailelere yardım

Deniz Feneri Derneğinin, Sur ilçesindeki terör mağduru 600 aileye dağıtılmak üzere gönderdiği gıda yardımı, sivil toplum kuruluşlarına teslim edildi

Deniz Feneri Derneğinin, Sur ilçesindeki terör mağduru vatandaşlara dağıtılmak üzere gönderdiği gıda malzemeleri sivil toplum kuruluşlarına teslim edildi.

Yardım malzemelerinin Diyarbakır'daki İslami sivil toplum kuruluşlarına teslimi sırasında konuşma yapan Deniz Feneri Derneği Genel Başkanı Mehmet Cengiz, terör saldırıları nedeniyle bölgede mağdur olan 5 bin aileye gıda yardımında bulunacaklarını söyledi.

Mardin, Midyat, Nusaybin ve Cizre'de dağıtım yaptıklarını dile getiren Cengiz, yörede terör saldırıları nedeniyle mağdur durumdakilere destek olmaya çalıştıklarını kaydetti.

Cengiz, yerel sivil toplum kuruluşları aracılığı ile Sur'da terör mağduru 600 aileye gıda yardımlarının ulaştırılacağını belirtti.

Bugün yörede yaşanan gelişmeleri asla bir "Güneydoğu meselesi" olarak görmediklerini dile getiren Cengiz, "Kürt kardeşlerimiz bu oyuna gelmeyecektir. Bu terör belası asla bir Kürt davası değildir. Bugün terör örgütü PKK ve onun yandaşları, uluslararası bir operasyonun maşası halindedir." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Cengiz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title