Haberler

Terör Mağdurlarının İmdadına Türk Kızılayı Yetişiyor

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Başkan Vekili aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım’ın kardeşi olan İlhami Yıldırım, “Biz terör olaylarında terörden etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bölgelerde karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz” dedi.

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Başkan Vekili aynı zamanda Başbakan Binali Yıldırım'ın kardeşi olan İlhami Yıldırım, "Biz terör olaylarında terörden etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bölgelerde karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz" dedi.

Eskişehir'de bir davet salonunda düzenlenen Türk Kızılayı'nın 148'inci kuruluş yıldönümü kutlaması ve iftar yemeğine, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlhami Yıldırım, AK Parti Eskişehir Milletvekili Harun Karacan, Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

"ESKİŞEHİR'DEKİ KIZILAY FAALİYETLERİNİ YERİNDE TAKİP ETMEYE ÇALIŞIYORUZ"

Oruçların açılmasının ardından Türk Kızılayı'nın gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi veren Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Binali Yıldırım'ın kardeşi İlhami Yıldırım, "Bugün Türk Kızılayı'nın şanlı tarihinin 148'inci yılını kutluyoruz. 148 yıl önce bugün kuruldu ve Ramazan'a denk geldi Allah'a şükürler olsun. Bugün Eskişehir şubemizin ev sahipliğinde, Ramazan'ımızın 6'ncı gününde hem iftarımızı yaptık hem de 148'ici yılımızı bağışçılarımızla, donörlerimizle ve Kızılay sevdalılarımızla kutlamış olduk ve bunlara sizler de vesile oldunuz, şahitlik ettiniz. Bu duygu ve düşüncelerle herkese teşekkür ediyorum. Sürekli Eskişehir'e geliyoruz, Eskişehir Kızılay faaliyetlerine yerinde olduğu sürece takip etmeye çalışıyoruz. Güzel şehir insanları cana yakın, ismi eski ama kendisi yeni şehir diyorum" ifadelerini kullandı.

"TERÖRDEN ETKİLENEN TÜM VATANDAŞLARIMIZIN İHTİYAÇLARINI BÖLGELERDE KARŞILIYORUZ"

Yaşanan terör olaylarında Türk Kızılayı'nın rolünü anlatan Yıldırım, "Biz terör olaylarında terörden etkilenen tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını bölgelerde karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz. Sürekli yanlarındayız ve bundan sonra da yanlarında olacağız. İnşallah en kısa zamanda da terör olaylarının biteceği günleri göreceğiz hep beraber" şeklinde konuştu.

"SURİYELİ SIĞINMACILARLA İLGİLİ ÇALIŞMALARIMIZ SÜREKLİ DEVAM EDİYOR"

Suriyeli sığınmacılarla ilgili gerçekleştirdikleri çalışmalardan da bahseden Yıldırım, "Suriyeli sığınmacılarla ilgili çalışmalarımız sürekli devam ediyor. Ramazan ayı ile ilgili yine çalışmalarımız ihtiyaç sahiplerine devam ediyor. Yalnız, sadece Suriyeliler değil tüm ihtiyaç sahipleri, ülkemizdeki ihtiyaç sahiplerinin de ihtiyaçlarını karşılıyoruz elimizden geldiğince ama rutin olarak tabii ki gerek Suriye içerisinde gerek Suriye'nin bizim bölgemizdeki kaplarımızda misafirlerimizin ihtiyaçlarını en iyi şekilde bağışçılarımızın sayesinde, devletimizin sayesinde karşılıyoruz ve karşılamaya da devam edeceğiz" diye konuştu.

AĞABEYİNİN BAŞBAKANLIĞINI DEĞERLENDİRDİ

Öte yandan Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İlhami Yıldırım, ağabeyi Binali Yıldırım'ın başbakanlığını da değerlendirerek, "Hayırlı uğurlu olsun, Allah utandırmasın" yorumunda bulundu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Binali Yıldırım İlhami Yıldırım Türk Kızılayı Eskişehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title