Haberler

Terör Mağdurlarına Gıda Yardımı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terör mağdurlarına ulaştırılmak üzere 500 koliden oluşan gıda yardımını Diyarbakır'a gönderdi.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da terör mağdurlarına ulaştırılmak üzere 500 koliden oluşan gıda yardımını Diyarbakır'a gönderdi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyükşehir Belediyesi yetkilileri 500 koliden oluşan gıda yardımını, yerine ulaştırılması amacıyla İyilikder Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yetkililerine teslim etti.

Yardım kolilerinin Diyarbakır'a gönderilmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi önünde düzenlenen törene Genel Sekreter Arif Emecen, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Ziya Kesriklioğlu, İyilikder Malatya Şube Başkanı Mehmet Aslan ile ilgili şube müdürleri katıldı.

Aslan, göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek, "Güneydoğu'da yaşanan mağduriyeti görerek doğu için 'iyilik vakti' diyerek bir kampanya başlattık. Kampanyamıza duyarsız kalmayan belediyemize canı gönülden teşekkür ediyoruz. Belediyemiz kampanyamıza bir kamyon gıda yardımı ile katkıda bulundu. Bu yardımları ve derneğimizin hazırladığı yardımları Diyarbakır'da bulunan lojistik merkezine teslim edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Genel Sekreter Arif Emecen de her zaman mağdurların yanında olduklarını belirterek, belediye olarak kentte ve bölgedeki ihtiyaç sahipleri ile Suriyeli savaş mağdurları ve Türkmenlere ihtiyaçları doğrultusunda yardımlar yaptıklarını anımsattı.

Ayrıca, Güneydoğu Anadolu'da yaşayan terör mağduru ailelere yönelik düzenlenen kampanya kapsamında yardım yaptıklarını aktaran Emecen, "Bu yardımlarımızı önümüzdeki günlerde İyilikder aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmış olacağız. İhtiyaç sahiplerine yaptığımız yardımlarımız bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Bu kampanyada emeği geçenlere teşekkür ediyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ziya Kesriklioğlu Mehmet Aslan Diyarbakır Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title