Haberler

Terör Eyleminde Taşlı Sopalı Kavga (3)

Alanya'daki GERGİNLİK SONRA ERDİ

Alanya İlçesi'nde terör olaylarını protesto için HDP ilçe binasına Türk bayrağı asılmasından sonra başlayan olaylar, polis ve jandarmanın müdahalesiyle sona erdi. Manavgat, Serik ile Gazipaşa İlçesi'nden bazı kişilerin de ilçeye giderek destek verdiği eylemde, kalabalık HDP binasına saldırdı. Polisin müdahale ettiği kalabalık, ara sokaklara dağıldı. Grup son olarak Hükümet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı önünde toplandı. Bir süre burada terör örgütü PKK aleyhine slogan atan grup, tekbir getirdi.

Jandarma ve polis ekipleri burada yoğun güvenlik önlemi alırken, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven ve Alanya Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel, kalabalıktan dağılmalarını istedi. Kaymakam Tanrıseven, "Şehidimizin acısı bizim de içimizde. Bayrak, ülke, Alanya bizim. Alanya'mıza daha fazla zarar vermeyelim ve sessizce dağılalım" dedi.

Belediye Başkanı Yücel ise, "Her şeyden önce ülkemizi ve milletimizi seviyoruz. Bu yapılanlar ülkemize zarar verir. Lütfen daha fazla uzatmadan dağılalım" diye konuştu. Grup Tanrıseven ve Yücel'in konuşmalarından sonra bir süre daha terör örgütü aleyhine slogan atarak dağıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gazipaşa Manavgat Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title