Haberler

Terminatör, Aşk Kaçamağından Doğan Oğluyla Görüntülendi

Güncelleme:

Arnold Schwarzenegger, gayri meşru ilişkisinden doğan, iki yaşından beri bir araya gelmediği oğlu Joseph Baena'ya spor salonunda koçluk ederken fotoğraflandı.

'Terminatör' filmlerinin unutulmaz aktörü Arnold Schwarzenegger, 2 yaşından beri bir araya gelmediği, evinin hizmetçisi ile yaşadığı 'aşk kaçamağı'ndan olan oğluyla birlikte görüntülendi.

KOÇLUK YAPARKEN FOTOĞRAFLANDI

Arnie, 18 yaşındaki oğlu Joseph Baena'ya spor salonunda koçluk yaparken fotoğraflandı. Los Angeles şehrinin Venice Beach bölgesindeki Gold's Gym'de cumartesi günü görüntülenen ünlü aktör, oğluna 25 kiloluk iki ağırlıkla çalışırken yardımcı oluyor. 68 yaşındaki Schwarzenegger, oğlunun disiplinli bir öğrenci olduğunu söyledi.

EVİNİN HİZMETÇİSİYLE YAŞADIĞI AŞK KAÇAMAĞINDAN DÜNYAYA GELDİ

Joseph Baena, ünlü aktörün evinde hizmetçi olarak çalışan Mildred Patricia Baena ile bir aşk kaçamağının meyvesi olarak 1997 yılında dünyaya gelmişti. 2011 yılında ortaya çıkan bu gerçek neticesinde Arnold'ın dört çocuğunun annesi Maria Shriver, evi terk etmiş ve evliliğine noktayı koymuştu.

ARNOLD, UZUN YILLAR JOSEPH'İN BABASI OLDUĞUNUN FARKINA VARAMAMIŞ

Schwarzenegger, katıldığı '60 Dakika' programında Joseph'in babası olduğu gerçeğini yıllarca bilmediğini, çocuk büyüyüp kendine benzemeye başlayınca şüphelendiğini açıklamıştı. Ünlü aktör daha sonra kendi deyimiyle 'parçaları birleştirerek' durumu anladığını sonrasında da Joseph'e babalık etmeye başladığını belirtmişti.

İşte büyük yankı uyandıran o görüntüler;


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Los Angeles Magazin Haberler

500

Yorumlar (2)

Adınızı Yazın:

dna testi o zamanlar bulunmamış demek . . .

4
1
yanıtYanıtla
XXL:

:) Bari google amca ya bir yaz DNA testi ne zaman bulunmuştur diye yaz bir zahmet. Kimin eli kimin cebinde olduğu bilinmediği için fazlaumursammaştır

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title