Haberler

Terme'yi Sel Vurdu (2)

Bakan KILIÇ SEL BÖLGESİNDE İNCELEME YAPTI Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Terme İlçesi'ne bağlı Evci ve Sakarlı Mahalleleri'nde incelemelerde bulundu.

Bakan KILIÇ SEL BÖLGESİNDE İNCELEME YAPTI

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Samsun Valisi İbrahim Şahin ve Terme Belediye Başkanı Şenol Kul ile birlikte sel felaketinin yaşandığı Terme İlçesi'ne bağlı Evci ve Sakarlı Mahalleleri'nde incelemelerde bulundu. Selden zarar gören dükkanları ve evleri gezen Bakan Kılıç, daha sonra basın mensuplarına yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Can kaybının olmamasının sevindirici olduğunu belirten Bakan Kılıç şunları söyledi:

"Şiddetli yağışın devam etme riski bulunuyor. Bölgede maddi zarar meydana gelmiş. Şuan AFAD'ın hasar tespit ekipleri de buradalar. Bu anlamda çalışmalarına başlamış durumdalar. SASKİ ve DSİ'nin de önceliği, bir an önce buradaki nehir ve çayların açılıp, gelecek olan bir yağış olur ise bunun bir an önce akmasını sağlamak. Bu noktada ciddi bir çalışma devam ediyor. Zarar olarak mala gelen zarar yerine konur, bu noktada da devletimizin gücü yerindedir. Can kaybının olmayışı hepimiz için sevindiricidir. Biz elimizden gelen en hızlı şekilde buradaki yaraları sarmak için çalışacağız."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Halil İbrahim Şenol Akif Çağatay Kılıç İbrahim Şahin Samsun Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title