Haberler

Terme'ye Dev Sosyal Tesis

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme’de yaptırdığı çok amaçlı düğün salonuyla ilçenin büyük düğünlere ve toplantılara yer sahipliği yapacak tesis ihtiyacını bitiriyor.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Terme'de yaptırdığı çok amaçlı düğün salonuyla ilçenin büyük düğünlere ve toplantılara yer sahipliği yapacak tesis ihtiyacını bitiriyor.

Karadeniz'in nadide sahillerinden birisi olan Miliç'te yapılan Miliç Düğün Salonu çalışmalarında sona gelindi. Miliç Sahili Projesi ile birlikte yükselen düğün salonu projesi 750 kişilik kapasitesiyle Terme'deki salon ihtiyacına çözüm olacak. Çok amaçlı sosyal tesis olarak bin 200 metrekarelik bir alanda yapılan projede 600 metrekarelik ve 520 kişi kapasitesi olan bir salon yapıldı. Dış bahçesi ile toplamda 750 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek olan tesisin çalışmalarında sona gelindi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Samsun Büyükşehir Belediyesi Salıpazarı Şube Müdürü ve Terme'deki bina üst yapılarının Proje ve Yapım Sorumlusu olan Recep Yazgan, "Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak ilçemize böyle güzel bir tesis kazandırmanın sevincini yaşıyoruz. Terme Miliç Düğün Salonu projemizi kısa bir süre içinde bitirerek hizmete açacağız. 750 kişilik çok amaçlı sosyal tesis olarak projelendirilen Miliç Düğün Salonu, ilçedeki salon ihtiyacını tam anlamıyla karşılar nitelikte olacak. Özellikle yaz aylarında Terme ilçesinde yaşayan vatandaşlarımızın düğünlerine ve toplantılarına ev sahipliği yapacak olan salonumuzda güler yüzlü personel ile kaliteli hizmet sunulacak" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Terme Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title