Haberler

Terme Sanayispor'un Süper Amatör Lig'e Çıkması Kutlandı

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Süper Amatör Lig'e çıkan Terme Sanayispor'un kulüp başkanı Barış Aktepe ve futbolcularla kutlama pastası kesti.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Süper Amatör Lig'e çıkan Terme Sanayi spor'un kulüp başkanı Barış Aktepe ve futbolcularla kutlama pastası kesti.

Terme Sanayi spor, başarılı bir sezonun ardından Süper Amatör Lig'e çıktı.

Takımın Süper Amatör Lig'e çıkması dolayısıyla Sanayi spor Kulübü Başkanı Barış Aktepe ve futbolcularla kutlama pastası kesen Belediye Başkanı Kul, 25 bin lira destek sözü verdi.

Kul, gençlerin fiziksel ve manevi eğitiminde büyük önem taşıyan amatör sporu çok önemsediklerini belirterek, ilçenin spor kenti olma yolunda çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

Kamu yönetiminde fiziki hizmetleri yaparken bütçeyi azaltmak için gayret gösterdiklerini vurgulayan Kul, "Ancak insana yatırım, gençlere yatırım söz konusu olursa limit koymadan kaynak aktarmaya çalışıyoruz. Bir Termeli olarak, ilçemizin kulübünün başarısı bizi onurlandırdı. Şimdi yeşil sahalarda bir üst ligde koşturan 2 takımımız oldu. İnşallah her iki takımımız da başarısını arttırır ve bizleri gururlandırmaya devam eder." ifadelerini kullandı.

Kulüp Başkanı Aktepe de başarılı bir sezon geçirdiklerini dile getirerek,"Futbolcularımıza ve destekçilerimize teşekkür ediyor, bu başarımızı onlara hediye ediyoruz. Belediye Başkanımız da verdiği sözle bizi ayrıca gururlandırdı, kendisine teşekkür ediyoruz." dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Aktepe Terme Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title