Haberler

Termalspor'un Kalesi Emin Ellerde

Hentbolda Süper Lig’in yeni ekibi Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Başantrenör Ali Erzurumluoğlu’nun ardından takım kaptanı kaleci Yusuf Emre Uçar ile sözleşme yenilerken, kaleye bir de takviye yaptı.

Hentbolda Süper Lig'in yeni ekibi Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü, Başantrenör Ali Erzurumluoğlu'nun ardından takım kaptanı kaleci Yusuf Emre Uçar ile sözleşme yenilerken, kaleye bir de takviye yaptı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nin ve Erzurum'un önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek tek takımı olan Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü Hentbol takımı, bir yandan mevcut oyuncularıyla sözleşme yenilerken, diğer yandan yeni transferlerle güçlü bir ekip oluşturmanın planlarını yapıyor.

Önce Başantrenör Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yenileyen Termalspor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, daha sonra işe takım kaptanı ve kalecilerden başladı. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans sergileyen ve kritik kurtarışlarıyla takımın süper lige yükselmesinde önemli pay sahibi olan takım kaptanı Yusuf Emre Uçar ile bir yıllık sözleşme yenileyen Gülakar, Beykoz Belediyespor'dan kaleci Veysel Alkış'ı da transfer ederek takımın gücüne güç kattı.

Başarılı kalecilerle birer yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Gülakar, Süper Lig yolunda güçlü bir ekip oluşturmak istediklerini ifade ederek, "Önce Baş Antrenörümüz Ali Erzurumluoğlu ile sözleşme yeniledik. Ardından kalemizi sağlama alarak işe başladık. Geçtiğimiz sezon başarılı bir performans ortaya koyan kalecimiz Yusuf Emre Uçar ile sözleşme yenilerken, Beykoz Belediyespor'un başarılı file bekçisi Veysel Alkış'ı da renklerimize bağladık. Süper Lig'de kalemizi emin ellere teslim ettik. Bundan sonraki süreçte bir yandan mevcut oyuncularımızla görüşme masasına oturacak, diğer yandan yeni transferlerle Süper Lig'e süper bir ekip kurmak için transferlere yöneleceğiz. Hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olmanın yanısıra, zirveyi zorlayan bir ekip oluşturmak. İnşallah bunu da başaracak bir ekip kuracağız." ifadelerini kullandı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Anadolu Bölgesi Yusuf Emre Erzurum Aziziye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title