Haberler

Termalspor Gücüne Güç Kattı

Aziziye Belediyesi Termalspor Kulübü hentbol takımını üç yeni transferle güçlendirdi.

Aziziye Belediyesi Termal spor Kulübü hentbol takımını üç yeni transferle güçlendirdi. Kosova'nın Kastriot takımından Granit Sahidu ile Hamdi Salihu'yu renklerine bağlayan Termal spor, Bursa Nilüfer Belediye spor'dan da Salih Aktaş'ı kiraladı.

Hentbol 2. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Termal spor ligde 9. hafta sonunda namağlup liderliğini sürdürürken, yeni transferlerle çeyrek final ve play off maçları öncesi gücüne güç kattı.

Termal spor'a yeni yapılan transferler için imza töreni düzenlendi. Törene Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Başkan Yardımcısı Halil Özcan, Termal spor Kulübü Başkanı Abdullah Gülakar, Antrenör Ali Erzurumluoğlu, Hentbol Şube Sorumlusu Doç. Dr. Erdinç Şıktar ile yeni transferler katıldı.

İmza töreninde konuşan Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Erzurum'da farklı bir spor branşıyla bir sinerji oluşturmak istediklerini ifade ederek, yeni transferlerle birinci lig hedefi yolunda takımın gücüne güç kattıklarını söyledi.

Takımın namağlup lider olarak yoluna devam ettiğini hatırlatan Başkan Orhan, "Hentbol takımımız birinci lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kulüp yönetimi, teknik heyet ve oyuncularla iyi bir sinerji oluşturuldu. Play off maçları çekişmeli geçeceği için yaptığımız istişareler neticesinde transfer çalışmasına karar verdik. Üç oyuncuyu kulübümüze kazandırarak, hentbolda iddialı olduğumuzu gösterdik. Ligde son beş haftaya girilirken inşallah önce namağlup lider bitirip, ardından çeyrek final ve play off maçlarını da alnımızın akıyla tamamlayarak birinci lig hedefine ulaşmak istiyoruz. Bu konuda teknik heyetimize, oyuncularımıza ve gücümüze güç katan yeni transferlerimize güveniyoruz. İnşallah hedefimize ulaşacağız." dedi.

Kulüp Başkanı Abdullah Gülakar da, 30 Ocak'ta transfer sezonunun sona ereceğini hatırlatarak, "Transfer sezonu bitmeden sözleşme yaptığımız oyuncular takıma bir heyecan kazandırdı. Zaten güçlü bir ekibiz ve yeni transferlerle birinci lig hedefine odaklandık." diye konuştu.

İmza töreni yeni transferlerle sözleşme imzalanmasının ardından sona erdi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhammed Cevdet Orhan Aziziye Kosova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title