Haberler

Termalspor'da Konya Mesaisi Sürüyor…

Türkiye Hentbol 1. Ligi'ndeki performansıyla göz dolduran Aziziye Belediyesi Termal spor Kulübü hentbol takımı haftasonu ağırlayacağı Konya Selçuklu Belediye spor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde 13 takımın bulunması nedeniyle haftayı bay olarak maç yapmadan geçiren Termal spor, maksimal kuvvet ölçümlerinin ikincisi yaptı. Aziziye ilçesinde yeni yapılan Borapark spor kompleksini ziyaret eden Termalspor kafilesi, ilki sezon başında yapılan kuvvet ölçümlerinin ikincisinden yüzde 25 güç artışıyla çıktı.

Termalspor Antrenörü Ali Erzurumluoğlu, maksimal ölçümlerde oyuncularının sezon başına göre yüzde 25 daha güçlü çıkmasının mutluluk verici olduğunu ifade ederek, "Sezon başından beri başarı grafiği her geçen gün yükselen oyuncularımızın play off maçlarına kadar daha da güçleneceğinin göstergesi olan ölçümler çalışmalarımıza ışık tutmuştur." dedi. Erzurumluoğlu, Konya Selçuklu Belediyespor maçı öncesi moral ve güç bakımından iyi bir de olmalarının da sevindirici olduğunu sözlerine ekledi.

Borapark spor kompleksindeki testlerden başarıyla çıkan Termalspor Hentbol takımı daha sonra Palandöken Kış Turizmi Merkezi'ni gezdiler. Düşe kalka kızaklarla kayan sporcular, doyumsuz bir gün yaşadılar.

Öte yandan Termalspor yönetimi, teknik heyeti ve oyuncular, tüm Erzurumluları 14 Şubat Pazar günü saat: 13: 00'te Ilıca'da bulunan Aziziye Spor Salonu'nda karşılaşacakları Konya Selçuklu Belediyespor maçına davet ettiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Selçuklu Türkiye Aziziye Konya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title