Haberler

Termallerde Yılbaşı Coşkusu

YENİ yıl yaklaşırken oteller programlarıyla tatilcileri bekliyor.

YENİ yıl yaklaşırken oteller programlarıyla tatilcileri bekliyor. Birçok ünlü isim İstanbul ve Kıbrıs'ta sahneye çıkarken, yılbaşı tatilinin hafta sonuna gelmesi ve son dönemde yaşanan olaylar nedeniyle oteller misafirlerine farklı alternatifler sunuyor. Bu yılbaşı Afyonkarahisar otelleri termal ve eğlenceyi bir araya getiriyor.

Türk Sanat Müziği'nin divası Bülent Ersoy, Sandıklı'da May Thermal Resort Spa'da sevenleriyle 2017'yi karşılayacak. Ersoy'un güçlü sesi ve performansıyla misafirler hem müziğe doyacak, hem de eğlenceli saatler yaşayacak. Sandıklı Termal Park Hotel'de ise Mithat Körler sevilen şarkılarıyla yeni yıl programına konuk olacak. Termal ve yılbaşı eğlencesi için Akrones Termal Spa&Convention Sport Hotel'de Aşkın Nur Yengi şarkılarıyla sevenlerine müzik ziyafeti yaşatacak. Afyonkarahisar'ın bir diğer ünlü konuğu NG Afyon Wellness&Convention'da Aslı Hünel olacak. Hünel, program boyunca şarkılarıyla keyifli saatler yaşatacak. Budan Thermal Spa Hotel'de ise Seniha sahneye çıkacak.

Turizm sezonunu kötü geçiren ve bayram tatilleriyle sezon boşluğunu kapatmaya çalışan Antalya otellerinde de yılbaşı gecesi ünlü isimler sahneye çıkacak. Gloria Golf Resort ve Gloria Serenity Resort misafirleri yeni yılı Işın Karaca ile karşılayacak. Şehir merkezinde bulunan Akra Barut'ta Sibel Tüzün sevilen şarkılarıyla müzikseverlere unutulmaz bir yılbaşı gecesi yaşatacak. Sueno Hotels Deluxe Belek ve Sueno Hotels Golf Belek, misafirlerine Enbe Orkestrası ile keyifli bir yılbaşı programı sunuyor. Maxx Royal Belek Golf Resort sahnesinde Tarık Sezer ve Orkestrası yeni yıla Antalya'da merhaba diyecekler için müzik dolu bir gece yaşatacak. İskender Paydaş ve Orkestrası ise yeni yılı Titanic Deluxe Belek'te karşılayacak.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Antalya Termal Belek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Prison Break 6. Sezon tanıtımı fake mi? Prison Break 6. Sezonu yayınlanacak mı? Filizlenmiş patates yenir mi? Filizlenmiş patates zararlı mı, yersek ne olur? Filizlenmiş patates zehirler mi? İncirlik Hava Üssü nerede, ne zaman açıldı? İncirlik Hava Üssü kaç yılında kuruldu? İncirlik Hava Üssü kime ait? İncirlik Hava Üssü neden değiştirildi? İncirlik Hava Üssü değiştirilme sebebi ne? İncirlik Üssü neden Ana Jet Üs Komutanlığı oldu? İncirlik Hava Üssü'nün önemi nedir? İncirlik Üssü'nün yeni adı ne? Müge Anlı Duygu Nebioğlu kimdir? Müge Anlı son bölümde ne oldu? 18 Nisan'da programda neler yaşandı? #FAHİŞYEMEĞEBOYKOT || Fahiş yemeğe boykot olayı ne? Boykot ne zaman yapılacak? İncirlik Üssü ismi değişti mi, yeni ismi nedir? İncirlik Üssü'nün adı neden değişti? ASGARİ ÜCRETE ARA ZAM! | Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Temmuz zammı olacak mı? Metin Akpınar hasta mı? Metin Akpınar'ın sağlık durumu nasıl? Enflasyon tek haneye ne zaman düşecek? Bakan Şimşek tarih verdi! CUMARTESİ- PAZAR KAFELERE GİTMEYİN! Sosyal medyada başlatılan boykot ne? Kafeler neden boykot edilecek? Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title