Haberler

Termal ve Orhangazi Belediyeleri Arasında İş Birliği

Yalova’nın Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Bursa’nın Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret ederek, her iki belediyedeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Yalova'nın Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Bursa'nın Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'ı ziyaret ederek, her iki belediyedeki çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan'a yapılan ziyarette Orhangazi Belediye Meclisi üyeleri de hazır bulundu. Termal Belediye Başkanı İsmail Atik, Orhangazi Belediyesi ve Başkan Çağlayan ile uzun zamandan bu yana süregelen bir dostluk ve arkadaşlık ilişkileri olduğunu belirterek, "Orhangazi ve Termal belediyeleri arasında geçmişten bugüne gelen yakın ilişkiler ve dayanışma bulunuyor. Bu dayanışma gelecekte de devam edecek" dedi.

Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ise Termal Belediye Başkanı İsmail Atik'in ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti belirterek, "Termal Belediyesi sağlık turizmi konusunda tecrübeli. Orhangazi'de de hem Keramet, hem Çakırlı bölgesinde planladığımız sağlık turizmi konusunda planlamalarımız var. Termal Belediyesi ile bu konulardaki tecrübeleri paylaşıyoruz" diye konuştu. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Neşet Çağlayan İsmail Atik Yalova Termal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title