Haberler

Terlik Atmada Tecrübe Konuştu

Güncelleme:

Antalya'daki bir alışveriş merkezinde anneler günü nedeniyle 'en iyi terlik atma yarışması' düzenlendi.

Antalya'daki bir alışveriş merkezinde anneler günü nedeniyle 'en iyi terlik atma yarışması' düzenlendi. Yarışmada birinciliği, hiperaktif  kızına hala terlik fırlatmaya devam ettiğini söyleyen Ümmühan Kabul kazandı.

Deepo Outlet Center'de 10 Mayıs Anneler Günü nedeniyle 'En iyi terliği annem atar' yarışması düzenlendi. Yarışmaya anneler büyük ilgi gösterdi. Çocuklarına terlik fırlatanların daha başarılı olduğu yarışmada anneler, attıkları terliği hedef tahtasındaki en yüksek numaraya isabet ettirmeye çalıştı.

Renkli yarışmada 50 puanla Kübra Kabul'ün annesi Ümmühan Kabul birinci oldu. 19 yaşındaki Kübra Kabul, annesinden hala terlik yemeye devam ettiğini söyledi. Ümmühan Kabul, "Tecrübelerim sayesinde birinci oldum. Kızım hiperaktifti. Ben şiddete karşıyım, ama aşırı yaramazdı" dedi. Yarışmada birinci olan Ümmühan Kabul'e Atasay Kuyumculuk'tan inci kolye hediye edildi. Diğer yarışmacılara da çeşitli hediyeler verildi. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title