Haberler

Terk Edilince İntihara Kalkıştı

Antalya'nın Alanya ilçesinde kız arkadaşı tarafından terk edilen 33 yaşındaki Murat Ç., altı katlı inşaata çıkarak intihara kalkıştı.

Olay dün gece saat 22.00 sıralarında Saray Mahallesi, Yunus Emre Caddesi'ndeki bir inşaatta meydana geldi. İddiaya göre kız arkadaşı tarafından terk edilen Murat Ç. bunalıma girerek intihar etmek istedi. İnşaatın en üst katındaki iskeleye çıkan ve elindeki bıçağı göstererek kendisini atacağını söyleyen Murat Ç, polis ve itfaiye ekiplerini alarma geçirdi.

NEFES DARLIĞI GEÇİRİNCE İKNA OLDU

Olay yerinde toplanan çok sayıda kişinin de merakla izlediği intihar girişimi sırasında itfaiye ekipleri hava yastığı açtı. Yaklaşık 1,5 saat sonra ikna çabaları sonuç verdi ve nefes darlığı geçiren Murat Ç. kendi isteğiyle inşaat iskelesinden inerek bıçağı polislere verdi. Ambulansla hastaneye kaldırılan Murat Ç.'nin 50.4 promil alkollü olduğu tespit edildi. Murat Ç. polis merkezindeki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Antalya Alanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title